Vineri,
23.04.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Aproape 600 de sibieni au buletine ”de week-end”

Aproape 600 de sibieni au buletine ”de week-end”

În ziua care a precedat scrutinul pentru alegerile parlamentare și chiar în ziua desfășurării votului, sute de sibieni au trecut mai întâi pe la serviciile de evidență a populației pentru a-și ridica noile acte de identitate.

Pentru a permite cât mai multor sibieni să voteze, cele 17 servicii de evidență a populației din județ au eliberat în săptămâna premergătoare scrutinului 888 de acte de identitate, solicitate în regim de urgență. Lucrul cu cetățenii a continuat și sâmbătă (până la ora 17:00), dar și duminică (până la ora 21:00) și nu degeaba: 590 de sibieni au trecut pe la cele 17 servicii de evidență a populației, în special pentru a-și înlocui cărțile de identitate expirate. ”În acest context, apreciind activitatea la nivelul fiecărui serviciu de profil de pe raza judeţului Sibiu, conducerea executivă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Sibiu adresează mulţumiri şi felicitări funcţionarilor publici, atât pentru implicarea şi profesionalismul demonstrate, cât şi pentru celeritatea serviciilor realizate în toată această perioadă”, transmite Florin-Ioan Munteanu, directorul executiv al Direcţiei judeţene de evidenţă a persoanelor Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Florin Munteanu

Acum 4 ani

Multumesc pentru promovare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus