Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Aproape 600 de sibieni au buletine ”de week-end”

Aproape 600 de sibieni au buletine ”de week-end”

În ziua care a precedat scrutinul pentru alegerile parlamentare și chiar în ziua desfășurării votului, sute de sibieni au trecut mai întâi pe la serviciile de evidență a populației pentru a-și ridica noile acte de identitate.

Pentru a permite cât mai multor sibieni să voteze, cele 17 servicii de evidență a populației din județ au eliberat în săptămâna premergătoare scrutinului 888 de acte de identitate, solicitate în regim de urgență. Lucrul cu cetățenii a continuat și sâmbătă (până la ora 17:00), dar și duminică (până la ora 21:00) și nu degeaba: 590 de sibieni au trecut pe la cele 17 servicii de evidență a populației, în special pentru a-și înlocui cărțile de identitate expirate. ”În acest context, apreciind activitatea la nivelul fiecărui serviciu de profil de pe raza judeţului Sibiu, conducerea executivă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Sibiu adresează mulţumiri şi felicitări funcţionarilor publici, atât pentru implicarea şi profesionalismul demonstrate, cât şi pentru celeritatea serviciilor realizate în toată această perioadă”, transmite Florin-Ioan Munteanu, directorul executiv al Direcţiei judeţene de evidenţă a persoanelor Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Florin Munteanu

Acum 5 ani

Multumesc pentru promovare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus