Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Iohannis. Ultimul

Din toată harta asta a României, numai Sibiul, Clujul și cu Alba nu sunt colorate-n roșu. Însă, cum la Cluj diferența între liberali și pesediști e de sub 0,5%, iar la Alba – aproape tot pe acolo, doar Sibiul mai spală rușinea a ceea ce a mai rămas din dreapta românească. Cele zece procente în plus ale liberalilor față de PSD, la pachet cu mare parte din cele 14 procente adunate de USR (care nu or fi fiind de dreapta, dar nu cred că tinerii vor să ne tragă pe stânga), transformă Sibiul în ultimul județ unde dreapta românească a mai găsit sprijin.

În rest – roșu. Cu excepția județelor cu populație maghiară consistentă, Covasna și Harghita, plus Mureșul și Satu Mare.

Sincer, nu cred că acest rezultat stă în munca unui Cazan, Neagu sau Șovăială. Cred că nici ei nu se văd, în sinea lor, mari lideri de dreapta. Turcan, deși e singurul politician local care dovedește că știe ce înseamnă această meserie, e prea puțin. Mai rămâne Iohannis. Cel pe care acum doi ani tot sibienii îl votau cel mai abitir, după cum era de așteptat.

Însă vestea asta, cu Sibiul lui Iohannis rămas singura insulă de dreapta din această țară mai are un înțeles. Că Iohannis, în lipsa unor schimbări pe care oamenii din țara asta chiar să le perceapă, e la ultimul mandat.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Localul

Acum 7 ani

Turcan.politician local?????
Raspunde

Oportunistii

Acum 7 ani

Cu regret sincer si respect, sper ca e de la oboseala. Nu vedeti padurea de copaci!!! Un individ vizibil nu e neaparat ceva pozitiv! E ca atunci cand o persoana zice ceva, dar energia si limbajul corpului zice altceva. Subconstientul recunoaste falsul intotdeauna!
Raspunde

Flo

Acum 7 ani

Cum sa castige psd-ul cu Suditu presedinte!!!!! Ati vazut cum o mers la sediul pnl beat mut;))))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Vasi

Acum 7 ani

Băi piftel, ce a făcut jeghannis în 2 anj de mandat ? În afara faptului că a decorat antisemiți , a renunțat la datoria germaniei din al doilea război, și-a făcut vilă protocolară de 3 mil € și vacanțe șmechere ?!
Raspunde

wwww

Acum 7 ani

Turcan =politician local la Botosani probabil...WTF ce jurnalism amator!!
Raspunde

funny

Acum 7 ani

@Vasi A pus cel mai bun premier de dupa Revolutie (doar cretinii spalati pe creier de Latrine nu au vazut asta). A intarit justitia si s-a vazut prin faptul ca arestarile au continuat - inclusiv in PNL. Sistemul incepuse sa se curete de puroi. Putea face mult mai multe, dar chestiile astea 2 au fost suficiente ca sa ne puna pe o traiectorie excelenta, spre deosebire de toate tarile din zona si nu numai. Din pacate, prostii nu recunosc o oprtunitate cand o vad ca de aia sunt prosti. Iar Romania e o tara de prosti si de analfabeti functionali care se informareaza majoritatea de la TV. Da, am ratat o oportunitate extraordinara. Vina e a labelor triste care nu au iesit la vot nu a idiotilor care au votat PSD. Idiotii sunt idioti, atat pot. Dar labele triste si-o vor fura cu varf si indesat in urmatorii 4 ani. Eu imi pregatesc popcornul.
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

Well said ... !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

wwww

Acum 7 ani

Nu l-a pus iohannis pe ratatul de ciolos prim ministru,l-au implantat cei de la Bruxelles,ca sa deserveasca interesele strainilor si sa "colonizeze" total ce mai era din Romanica.verstanden??
Raspunde

Oportunistii

Acum 7 ani

Pacat ca nu s-a clonat premierul. Cei care il reprezinta si ii poarta stindardul sunt la aaaaaaani lumina de el. L-au mozolit toti needucatii.
Raspunde

SB 70 RMV

Acum 7 ani

cei care cred ca Iohannis "nu a facut nimic" in 2 ani probabil se asteptau ca dupa prima luna a mandatului sau, sa ridice salariile la toti parlitii, puturosii si needucatii, care nu au treminat nici 10 clase la cel putin 1000 euro / luna, net. Asa-i ca am dreptate, bai nemultumitilor :)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Franz Ciolos

Acum 7 ani

Nu ai dreptate deloc,lingau iohanussian penibil ,idolul tau,klaus 6 case in doi ani de mandat doar intr-o excursie de lux a tinut-o,a bagat la milioane de euroi in renovarea aberanta a palatului lui de la Cotroceni si cantat in struna austriecilor si nemtalailor aciuati in zona Sibiu-Alba maram ca investitori.hab ich recht...oder??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus