Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Feeric Fashion Week de 10. Top-modelul parizian Dayana Reeves, imaginea ediției aniversare 

Feeric Fashion Week de 10. Top-modelul parizian Dayana Reeves, imaginea ediției aniversare 

Au început pregătirile pentru cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est. Feeric Fashion Week ajunge, anul viitor,  la cea de-a X-a ediție, care promite să fie una de colecție. Ediția aniversară a FFW va avea loc între 15 și 23 iulie, la Alba Iulia și Sibiu. Timp de 8 zile, peste 50 de prezentări de modă, individuale sau în Galele Feeric vor încânta miile de spectatori, bloggeri sau influenceri din domeniul modei. 

Pornit cu trei designeri și trei prezentări de modă, FFW a ajuns, acum, cea mai importantă săptămână a modei din Europa de Est, un loc de întâlnire pentru designeri de pe trei continente, jurnaliști de la publicații prestigioase din întreaga lume, tineri designeri români în ascensiune și personalități marcante ale modei din țară și din străinătate. Acum 10 ani, la Sibiu, Mitichi, președintele FFW, iniția un proiect menit să scoată în lumina reflectoarelor un domeniu puțin exploatat într-un oraș asaltat de evenimente culturale și sportive, moda. A început ca un proiect mic dar de la an la an s-a dezvoltat din ce în ce mai tare. Pasarela suspendată paralelă cu Podul Minciunilor a creat un cadru extrem de spectaculos, devenit rapid sinonim cu excelența în prezentările de modă din România.

„În cei 10 ani de zile, Feeric Fashion Week s-a transformat dintr-un eveniment de modă într-un adevărat fenomen. #FeelFeeric e pe buzele tuturor, s-a creat un adevărat val de entuziasm în social media pentru că, pe lângă aspectele tehnice, să le zicem, ale festivalului, Feeric e o mare familie, un eveniment deschis networking-ului, care leagă în fiecare an relații de colaborare în întreaga lume, pentru toți cei implicați în acest eveniment”, spune Mitichi.
Ediția aniversară va reuni, timp de 8 zile, peste 50 de prezentări de modă, individuale sau în Galele Feeric de la Sibiu și Alba Iulia. Top-modelul parizian Dayana Reeves este imaginea ediției aniversare Feeric Fashion Week, fotografia reprezentativă fiind realizată de Oltin Dogaru în cadrul unui shooting ce a avut loc anul acesta la Sibiu.
 „În primul rând, echipa din spatele Feeric Fashion Week s-a lărgit considerabil și a depășit chiar și barierele Europei. Vom colabora pentru următoarea ediție cu oameni de modă din Argentina, din Statele Unite, dar și din Franța, Italia sau Malta”, mai spune Mitichi. Colaborările încheiate în timpul săptămânilor modei din Londra, Paris și New York vor asigura o prezență internațională și mai consistentă decât în edițiile anterioare, în special din partea jurnaliștilor de fashion din lume, Fashion News Life din New York, Vogue Italia, Schon Magazine din Londra, Peplvm Magazine și Le Fashion Post din Paris sau Backstage Collection din Los Angeles. „Vom avea invitați de pe trei continente, din peste 25 de țări. Am depășit toate barierele la care ne așteptam și putem spune fără îndoială că suntem un eveniment de renume internațional”, mai spune Mitichi.
În ciuda expansiunii festivalului la nivel internațional, Feeric Fashion Week continuă să încurajeze și să sprijine lumea modei din România. Tinerii designeri români beneficiază de multe facilități pentru a-și expune colecțiile într-un eveniment tratat pe larg în mai toată presa de specialitate din Europa. „O apariție în Vogue, de exemplu, este un succes remarcabil chiar și pentru un designer cu vechime în această meserie. Prin urmare, este cu atât mai important pentru designerii ce își prezintă colecții de debut în cadrul acestui eveniment, cum este cazul colecției Spoff, prezentată la Feeric Fashion Week 2016 și expusă internațional în Vogue Italia”, mai spune Mitichi, președintele săptămânii modei din România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Yoi nenea!....asta zici ca-i leită tanti Matilda, ai' de sa tine cu Georg al nost...
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, stai tupil ca numa' am glumit! Ai, ai,ai, da' repede mai visează pasarea malai!....
Raspunde

Mircea B

Acum 5 ani

"Cel mai important...din Europa de Est"; micuțul Mitichi e din ce în ce mai..bolnav.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus