Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un ministru s-a împiedicat și a căzut pe scări, la intrarea în Guvern | Video

Un ministru s-a împiedicat și a căzut pe scări, la intrarea în Guvern | Video

News. ro publică un film în care ministrul Energiei, Toma Petcu, s-a împiedicat şi a căzut pe treptele de la intrarea în Guvern.

Membrii guvernului Grindeanu au ajuns, în această seară la Palatul Victoria pentru a participa la prima şedinţă a noului Executiv, cu trei microbuze în care se aflau şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Primii care au coborât din cele trei microbuze au fost premierul Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu, scrie news.ro. Ei au fost întâmpinaţi la intrare de către Dacian Cioloş care i-a însoţit în clădirea Guvernului.

În timp ce urca pe scări, unul dintre miniştri, Toma Petcu, s-a împiedicat şi a căzut, însă a reuşit să se ridice repede.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus