Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Actualizare. Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Accident cu cinci răniți la Bujoreni

Actualizare. Trafic îngreunat pe Valea Oltului. Accident cu cinci răniți la Bujoreni

Actualizare ora 11,38

Traficul pe DN 7 a revenit la normal, după ce s-a circulat alternativ în zona localității Bujoreni, în urma unui accident petrecut azi dimineață.

Șoferul mașinii care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea nu a adaptat  viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină care se deplasa regulamentar din sens opus. Toate cele cinci persoane din cele două mașini au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Patru dintre cele cinci persoane se aflau în mașina care se deplasa regulamentar  spre Sibiu, precum și șoferul autoturismului care a intrat pe contrasens, transmite Gabriel Popescu, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Știre inițială

Traficul se desfășoară alternativ pe DN7, în localitatea Bujoreni, în urma unui accident petrecut cu putin timp în urmă. O mașină care se deplasa pe direcția Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus. Conform reprezentanților IPJ Vâlcea, cinci persoane au fost transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului, circulația rutieră pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 181+400 de metri, în zona localității vâlcene Bujoreni.

foto IPJ Vâlcea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus