Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

GALERIE FOTO – Prefectura anunță că s-au dat bonuri de ordine și s-au rezolvat cozile la înmatriculări

GALERIE FOTO – Prefectura anunță că s-au dat bonuri de ordine și s-au rezolvat cozile la înmatriculări

Actualizare ora 13:35

Prefectura Sibiu anunță că toți sibienii care au mers astăzi să își înmatriculeze mașinile au primit bonuri de ordine și cozile formate de dimineață nu mai există la această oră.

”La această oră, toţi cetăţenii care au venit la Serviciul Înmatriculări Auto la primele ore ale dimineţii au fost programaţi cu bonuri de ordine personalizate, pe care este menţionată data şi  ora la care se pot prezenta la ghişeu pentru depunerea dosarului.

Până în prezent au fost distribuite 441 bonuri de ordine, atât pentru ziua de astăzi, cât şi pentru următoarele două zile, până în data de 3 februarie inclusiv.

Cetăţenii care doresc să îşi înmatriculeze autovehiculul pot solicita în continuare bonuri  de ordine pentru programare, programul cu publicul fiind astăzi până la ora 18.00.

Vă reamintesc că pentru a preîntâmpina aglomeraţia la ghişeele de înmatriculări auto, începând cu data de 1 februarie conducerea Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Sibiu a luat decizia de a suplimenta cu două ore programul cu cetăţenii, până în data de 7 februarie inclusiv.

Astfel, în perioada 1-7 februarie ghişeele de înmatriculări auto sunt deschise între orele 8.30 – 18.00, de luni până joi, iar vineri, între orele 8.30 – 16.00. În plus, solicitanţii sunt programaţi pe bază de bonuri de ordine personalizate, care se eliberează din incinta Serviciului Înmatriculări Auto, str. Andrei Şaguna nr.10.

Începând cu data de 1 februarie 2017, proprietarii de maşini nu mai trebuie să achite timbrul de mediu la înmatricularea unui vehicul, deoarece această taxă a fost eliminată definitiv, potrivit Legii nr.1/2017, prin care se renunţă la încasarea a încă 101 taxe nefiscale.”

DSC_0739

Știre inițială:

Zeci de sibieni s-au așezat la coadă, încă de la primele ore ale dimineții, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Sibiu.

Astăzi este prima zi în care se pot înmatricula autovehicule fără a mai fi necesară plata achitarea timbrului de mediu.

Sibienii stau la rând pe o distanță de aproximativ 20 de metri în afara birourilor.

inmatriculari

Prefectura Sibiu a anticipat încă de ieri aceste cozi și a anunțat că Serviciul va suplimenta programul de funcționare obișnuit cu încă două ore.

”Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule din cadrul Prefecturii Sibiu a luat decizia de a suplimenta cu 2 ore programul cu cetăţenii, până în data de 7 februarie, inclusiv. Astfel, în perioada 1-7 februarie, ghişeele de înmatriculări auto vor fi deschise între orele 8.30 şi 18.00, de luni până joi, iar vineri, între 8.30 şi 16.00. În plus, solicitanţii vor fi programaţi pe bază de bonuri de ordine personalizate, care se vor elibera în incinta Serviciului Înmatriculări Auto, din strada Andrei Şaguna, nr.10, inclusiv pentru zilele următoare, dacă va fi cazul”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.
IMG-20170201-WA0012_1485940914715 IMG-20170201-WA0010_1485940914909

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

sholdovean

Acum 5 ani

Am fost acolo, am vazut si am si plecat.
Raspunde

Mishu

Acum 5 ani

Felicitari pentru initiativa si organizare. Ar trebui si alte institutii sa faca la fel. Am fost de dimineata, am luat numar de ordine si ma prezint conform programarii, nu trebuie sa pazesc cladirea toata ziua.
Raspunde

ToTo

Acum 5 ani

Pai i-a luat prin surprindere pe Sibieni, ca doar nu stiau decat de vreo doua luni ca se va scoate taxa. La Cluj, la Alba au anuntat de doua saptamani ca se fac programari, la noi, HORA ca-n oltenia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus