Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Ministru în Guvernul Ponta, în mijlocul protestatarilor. ”Oamenii reacționează pentru că abuzurile și banditismele nu mai pot fi tolerate în România!

Ministru în Guvernul Ponta, în mijlocul protestatarilor. ”Oamenii reacționează pentru că abuzurile și banditismele nu mai pot fi tolerate în România!

Fost ministru delegat pentru Energie în Guvernul Ponta, Răzvan Nicolescu s-a aflat azi-noapte în București alături de protestatarii care au militat împotriva ordonanțelor de urgență promovate de guvernul social-democrat. "Noaptea trecută, fără ură, în Piața Victoriei: pentru o Românie a bunului simț, pentru o Românie fără excese, pentru o Românie cinstită. Nu cred că e corect să fie contestat dreptul democratic al PSD de a guverna și de a pune în aplicare programul cu care a câștigat niște alegeri corecte! Nu cred că în Justiție totul este perfect! Nu cred că rolul Președintelui României este să participe la manifestații spontane! Nu am o problemă cu grațierea unor oameni care poate au greșit în trecut, mai ales în contextul actual din penitenciare! Nu pot fi însă de acord NICIODATA cu modul absolut banditesc în care a fost gestionat parcursul acestor ordonanțe pe care nu le-am văzut menționate în programul de guvernare, care nu au fost dezbătute și care au fost adoptate pe furiș noaptea pentru a satisface interesele unui grup foarte restrâns, nu o sete de dreptate. Profund incorect! Oamenii reacționează pentru că abuzurile și banditismele nu mai pot fi tolerate în România! Numai așa putem reclădi o societate divizată și lipsită de încredere. HAI ROMÂNIA!", a scris fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Nicolescu are 39 de ani și este un expert roman în energie. A fost propus pe 3 martie 2014 ministru delegat pentru Energie în Guvernul Ponta. În perioada 2009-2015 s-a aflat la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

de aia avem preturile in energie asa de mari ca avem astfel de experti in tara nu? vai si amar de ei experti...
Raspunde

politrucul

Acum 5 ani

Asta-i pohta ce-am pohtit: sa vad gunoaiele macelarindu-se...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus