Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Premierul Sorin Grindeanu: nu anulăm ordonanțele

Premierul Sorin Grindeanu: nu anulăm ordonanțele

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, după mai multe întrebări, că nu are de gând să anuleze ordonanțele de Guvern emise pentru modificarea codurilor penale.

”Am luat o hotărâre în Guvern, una justificată” a anunțat premierul Sorin Grindeanu, întrebat dacă va efectua demersuri de anulare a ordonanțelor de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală. În urma insistențelor de a da un răspuns clar, cu da sau nu dacă va anula respectivele acte, Grindeanu a răspuns: ”nu”. Referitor la demisia ministrului Florin Jianu - care a anunțat că a fost determinată de adoptarea amintitelor ordonanțe - premierul Grindeanu a declarat că acesta ar fi cedat în urma numeroaselor SMS-uri primite, după ce numerele de mobil ale demnitarilor au fost făcute publice.

Din dreapta lui Grindeanu, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu recunoaște înregistrările publicate de postul elvețian SRF, înregistrări audio în care președintele PSD declara, înaintea alegerilor din decembrie, că discuțiile despre lupta împotriva corupției sunt ”bullshit”. ”Eu nu am spus așa ceva. Nu știu ce au făcut și au montat… asta e ca și ce a apărut mai devreme, că am înjurat deputații USR”, a comentat Dragnea. Care a negat în continuare integritatea respectivei înregistrări, chiar și după ce jurnaliștii au difuzat-o în cadrul conferinței organizată de liderii PSD.

Articolul ”Devine România o republică bananieră” poate fi urmărit aici, iar expresia folosită de Liviu Dragnea pe tema luptei împotriva corupției poate fi auzită la secunda 48 a interviului audio inserat la mijlocul articolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, voi sunteti ca fratii Petreusi, scuzata fie-mi comparatia...Unu' "canta" la ceatarna iar celalalt la taragot cu gusa! Sunteti cel mai in voque grup "muzical"...
Raspunde

Folki

Acum 7 ani

...iar tu la saxofon cu pedale sub Hornbach,tuta!
Raspunde

Mircea Goia

Acum 7 ani

Felicitări, in sfârșit niște guvernanți hotărați!
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Pasesti strimb, Grindeanule ! Coruptii la-nchisoare, NU la guvernare !
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

Errare humanum est.... Perseverare...diabolicum...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus