Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Primarul PSD al Iașului: Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD

Primarul PSD al Iașului: Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD

Primarul municipiului Iași, pesedistul Mihai Chirică, a cerut astăzi oficial abrogarea ordonanței Dragnea. Primarula cerut demisia lui Florin Iordache de la ministerul Justiției, în cadrul unei conferințe de presă. De asemenea, i-a solicitat lui Liviu Dragnea „să corecteze greșelile comise” și i-a reproșat că nu știe să-și aleagă oamenii pe care i-a promovat în funcții. „Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD. Am ales să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii ieșenilor și colegilor mei de partid”, a explicat primarul din Iași, făcând și o comparație cu Revoluția din 1989. „Am ajuns într-un mod nejustificat într-o situație similară celei de la Revoluția din 1989, în care sute de mii de oameni au ieșit în stradă (…) Pe 11 decembrie cetățenii au ales. Dar la câteva săptămâni de la învestirea Guvernului se discută nu despre programul de guvernare, ci despre legi care privesc Justiția. (…) Nu asta e politica pe care vrea s-o ducă PSD. Am ales să nu-mi fie rușine să mă uit în ochii ieșenilor și colegilor mei de partid. (…) Propun Guvernului Grindeanu și dlui președinte Liviu Dragnea să abroge ordonanta 13/2017, să propună un proiect de lege Parlamentului, să facă dezbatere publică, să consulte specialiștii”, a precizat primarul.

Foto: adevarul.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Schwartz R.

Acum 5 ani

Un om lucid si ...roman ! Un gest care trebuie salutat , respectat si onorat ! Dar vor pricepe tovarasii din organizatia bolsevica numita PSD ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus