Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Dan Fleșeriu, CSU Sibiu : ”Sunt pur și simplu prea buni”

Dan Fleșeriu, CSU Sibiu : ”Sunt pur și simplu prea buni”

Antrenorul echipei BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a declarat după partida de aseară că nu se putea face mai mult.

”De obicei echipa gazdă era și echipa favorită să câștige cupa. De data aceasta, noi nu am fost favoriți în niciun caz. Am scos maximum din meci și am reușit să facem față 28 de minute. Sunt pur și simplu prea buni ca să fie bătuți, cel puțin pentru noi, deocamdată. Am avut în Radu Paliciuc un jucător – surpriză pentru adversari, iar Dragoste s-a descurcat bine, ca de obicei. Cred că regula cu doi jucători români este una bună și sper să se aplice și în campionat. O sa urmeze o pauză pentru băieți, iar apoi avem un meci relativ ușor cu Baia Mare. O să înceapă și faza a doua și sperăm să terminăm pe un loc cât mai bun înainte de Play – Off. Am avut, ca de obicei, multe ratări libere. Liberele nu sunt punctul nostru forte, în schimb facem o apărare bună și pot spune că am avut și destul de multe aruncări de trei puncte.” a  spus tehnicianul Dan Fleșeriu.
De cealaltă parte, antrenorul clujenilor s-a arătat mulțumit atât de joc, cât și de suporteri, care au cântat și și-au încurajat favoriții pe tot parcursul jocului.
”Eu mă bucur când avem posibilitatea de a juca într-o asemenea atmosferă, chiar și în postura de echipă oaspete. Publicul a oferit un spectacol pe cinste și țin să le mulțumesc din suflet. Mai toate meciurile cu Sibiul au fost intense și mai ales fizice. Încet, dar sigur, am pus control pe meci și spre final nu s-a mai pus problema învingătoarei. Obiectivul nostru este acela de încheia neînfrânți luna Februarie. Am câștigat primele două meciuri, iar acum ne-au mai rămas încă trei.” a declarat tehnicianul clujenilor, Mihai Silvășan.
În urma partidelor disputate până acum, Steaua CSM Eximbank și U Banca Transilvania Cluj Napoca sunt primele echipe calificate în semifinalele turneului Final Eight Cupa României, urmând ca cele două formații să se întâlnească joi, 16 februarie 2017, de la ora 18:00.

Foto : Dragoș Dumitru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, felicitări pentru devotament si abnegația de care ati dat dovada! Nu-i bai c-ati pierdut, asa-i in viata. Mergem înainte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus