Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Energizante tradiționale și biscuiți: printre ”momelile” Sibiului la Târgul de turism al României | Foto

Energizante tradiționale și biscuiți: printre ”momelile” Sibiului la Târgul de turism al României | Foto

Produse energizante fabricate tradițional în Valea Hârtibaciului, alături de miere și biscuiți fac parte dintre gustările pe care vizitatorii Târgului de turism de la București le găsesc la standul Sibiului.

În standul de 60 de metri pătrați al Sibiului și-au organizat oferta reprezentanții Asociației județene de turism Sibiu, dar și cei ai Primăriei municipiului Sibiu. Aceștia din urmă au decorat zona cu fotografii din Sibiu, iar pe birourile pentru discuții cu cei interesați au așezat aproape 2.000 de materiale de promovare: de la broșura de prezentare a orașului, până la hărți cu centrul istoric și CD-uri cu informații despre patrimoniul istoric al orașului.

Sibiu TTR 2

Alături de ei, reprezentanții Asociației județene de turism au pus accentul pe faptul că Sibiul va fi Regiune gastronomică europeană peste doi ani. ”La stand sunt promovate evenimentele, excursiile şi circuitele culinare, pe lângă atracțiile consacrate şi ofertele operatorilor turistici. Vizitatorii standului au ocazia de a degusta produse energizante marca «Din Hârtibaciu, cu drag» şi 11 tipuri de miere din destinațiile de ecoturism Mărginimea Sibiului şi Colinele Transilvaniei”, transmit reprezentanții asociației, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. Potrivit reprezentanților asociației, gustările sunt apreciate de cei care vizitează standul Sibiului. ”Transmite exact ceea ce are Sibiul turistic de oferit, mă simt foarte bine aici şi am deja programate 15 vizite la Sibiu. Apreciez continuitatea prezenţei Sibiului la acest târg, cu materiale bune, aceiași oameni zâmbitori şi mâncare”, spune Florin Arjocu, ghid de turism şi blogger la Drum liber, citat de reprezentanții AJT Sibiu.

În plus, este organizată și o tombolă ale cărei premii constau în vacanțe în Muzeul Astra, centrele de agrement din Păltiniș, vizite la bisericile fortificate şi intrări la evenimente gastronomice. În prima zi a Târgului, standul Sibiului a fost vizitat de aproximativ 700 de persoane, mai transmit cei de la AJTS Sibiu. În cadrul standului Sibiului îi mai așteaptă pe cei interesați reprezentanți ai reprezentanți ai Muzeului ASTRA, ai Centrului de informare turistică Avrig, ghizi şi operatori turistici din întreg judeţul.

Târgul de turism al României se desfășoară în cadrul Romexpo, în perioada 16 – 19 februarie.

stand targ turism 2017 (3) stand targ turism 2017 (2) stand targ turism 2017 (1) Sibiu TTR 4 Sibiu TTR 1

Sursa foto: Asociația județeană de turism și Primăria Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Baba

Acum 5 ani

Cu ''bold'' e titlul sau articolul?
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, da' pe Sanzi Buruiana de ce n-ati adus-o pe post de "momeala"?....Io cred ca ne-ar fi reprezentat cu "cinste"!....
Raspunde

Teo

Acum 5 ani

Tuica trebuie promovata ca energizant traditional.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus