Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Senatorul PSD Țuțuianu: am oameni care spun că au fost obligaţi de firmă să meargă la proteste

Senatorul PSD Țuțuianu: am oameni care spun că au fost obligaţi de firmă să meargă la proteste

Președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a declarat într-o conferință de presă organizată la Târgoviște că angajați ai unei firme i-ar fi spus că au fost obligați să meargă la protest.

„Astăzi am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki, și mi-au spus că dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest”, a afirmat senatorul PSD, care este preşedinte al Comisiei de control al SRI şi primul care a cerut verificarea implicării multinaţionalelor în demonstraţiile anti-guvernamentale.

Acum, în conferinţa de presă de la Târgovişte, Adrian Ţuţuianu a insistat că „nu este împotriva multinaționalelor”. „Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaționalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a declarat acesta, citat de Agerpres.

foto gazetadambovitei.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1361

Comentarii

5 comentarii

George

Acum 7 ani

Astia arunca cu vorbele fara sa le pese de nimic, folosesc tacticile comunistoide fara pic de jena !
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, hai sa nu exageram! Băieții fura la "baia populară" doar pentru spălături pe creier....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

minorul

Acum 7 ani

Recomand concitadinilor sibieni sa faca un miting de solidaritate cu victimele fostului primar care i-a lasat fara un acoperis deasipra capului, doar ca sa aiba EL 6 case. Are si familie numeroasa. Ce ziceti, iesem in strada sa cerem sa le dea oamenilor casele inapoi? Hai, curaj!
Raspunde

Wtf

Acum 7 ani

Haoleu! Cred ca tu esti minoritar, nu minor!! Haules, baules, ti-au stricat cuibul de pe 9 Mai??
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

vasile

Acum 7 ani

Ai luat-o razna minorule? Sa protestezi impotriva guvernului si a PSD-ului nu implica nici un risc pe cand un protest impotriva "lucrului bine facut" s-ar putea sa-ti aduca niste amenzi insotite chiar si de cateva bastoane bine tintite
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus