Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO Cadouri de primăvară la ședința Consiliului Local. ”Toată chestia este să nu ne pupăm”

VIDEO Cadouri de primăvară la ședința Consiliului Local. ”Toată chestia este să nu ne pupăm”

După o ședință de consiliu local în care s-a cerut demisia viceprimarului Răzvan Pop pentru cuvintele adresate PSD-ului în timpul protestelor, a primarului Astrid Fodor pentru că n-a reușit să rezolve nomenclatorul stradal de pe șoseaua Alba Iulia și a tuturor consilierilor, incapabili, în opinia unui cetățean, să rezolve o problemă legată de obligația proprietarilor de a plăti taxa de salubritate, un sibian le-a dat flori și mărțișoare tuturor femeilor din Consiliul Local Sibiu. ”Dau la fiecare doamnă câte o floricică și câte un mărțișor, dar nu vă dau la fiecare să ne pupăm că sunt puțin răcit. Pe cuvânt dacă mint. Vin cu o floricică la fiecare, dar toată chestia este să nu ne pupăm. (…) Eu cred că așa se cuvine să vă mai și lăudăm, nu numai să vă criticăm”, a spus Ioan Constantinescu, cel care s-a gândit la acest gest.

https://youtu.be/vBPd_yHUlwk

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus