Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Odată cu venirea primăverii, temperaturile au crescut simțitor. Astfel, plimbările prin centrul orașului sau o vizită la Muzeul în aer liber Astra, precum și la Zoo, sunt numai potrivite pentru acest sfârșit de săptămână. Nici piesele de teatru atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, nu sunt de ignorat.

Vineri, 3 martie

De la ora 11:00, la Biblioteca Astra se va desfășura „Festivalul Prietenii Muzicii- Pro Piano”. Acolo, copiii cu vârste cuprinse între cinci și 18 ani vor cânta, iar cei mai buni vor fi răsplătiți cu diplome și distincții.

pian

Echipa de baschet BC CSU Sibiu, o va întâlni pe echipa Timișoarei la Sala Transilvania, de la ora 18:00.

„Romeo și Julieta” se va pune pe scena de la Teatrul Național „Radu Stanca” începând cu ora 19:00.

Sâmbătă, 4 martie

Pentru cei mici, la Teatrul Gong vor fi două ateliere de creat povești. Atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00, Diana Ribana îi așteaptă pe mici să-și lase imaginația să zboare. Tot acolo, de la ora 18:00, va di spectacolul „Frumoasa și bestia”.

frumoasa-si-bestia

Festivalul „Prietenii Muzicii- Pro Piano” va continua și astăzi de la ora 11:00, în sala festivă a Bibliotecii Astra.

De la ora 19:00, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” va fi pus în scenă spectacolul „Încurcă-l drace!”. Prețul unui bilet este 20 de lei și se acordă 50% reducere pentru elevi, studenți și pensionari.

Duminică, 5 martie

Spectacolul „ Frumoasa și bestia”, se va relua de la ora 11:00 la Teatrul Gong și astăzi. Tot de la aceeași oră, la Sala Thalia se va prezenta spectacolul „Micul prinț”. Acesta este recomandat tuturor celor care au peste 7 ani și are o durată de aproximativ o oră. Mai mult decât atât, „Micul prinț” se va juca și de la ora 18:00, în aceeași locație.

Festivalul „Prietenii Muzicii Pro Piano” își va desemna astăzi câștigătorii, fiind programată de la ora 11:00 gala festivă. Aceasta va avea loc la Biblioteca Astra în Sala Festivă.

Bikini Race 2016_3

La Arena Platoș va avea loc loc competiția „Bikini Race 2017”. Acolo, doamnele și domnișoarele care nu se tem de placă, de schiuri sau de răcoarea zăpezii se vor întrece în cele cinci probe ale concursului. Câștigătoarea va pleca într-un camp de surfing all-inclusive în Tenerife și va fi recompensată cu produse cosmetice și vouchere în valoare de 400 de lei.

Spectacolul de teatru „Încurcă-l drace”, va fi prezentat în fața publicului sibian de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”.

Comentarii

4 comentarii

gigi

Acum 4 ani

Pe duduia aia ne-o dau acasa?
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, ce sa faci tu cu ea? Vezi ca aia nu-i masina sa te calce...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus