Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Gașcă de puștani, organizată ca să fure telefoane

Gașcă de puștani, organizată ca să fure telefoane

Trei prieteni în vârstă de doar 16, 17 și 19 ani și-au făcut un obicei din a fura telefoane mobile de ultimă generație. Cei trei sibieni umblau împreună, noaptea, în oraș, iar, în momentul în care depistau un telefon care să merite efortul, foloseau violența ca să îl obțină de la proprietar. De ieri, tinerii se află în arest.

Au ajuns acolo după ce doi dintre cei cărora le-au fost furate telefoanele au depus plângeri la Poliție. “În data de 16 februarie, un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în cursul nopții de 15/16.02.2017, în jurul orei 0030, trei persoane de sex masculin, necunoscute, l-au deposedat prin violență de un telefon mobil. Fapta s-a produs în stradă, în municipiul Sibiu, prejudiciul reclamat fiind de aprox. 950 de lei”, se arată într-un comunicat din partea IPJ Sibiu. Tânărul deposedat de telefon mergea spre casă, pe Calea Turnișorului.

Același lucru s-a întâmplat și în 7 martie, când un alt sibian a fost lovit de cei trei, care, mai apoi, i-au furat și smartphone-ul.

Pe baza mărturiilor celor două victime, polițiștii i-au identificat pe tineri, unul fiind din Sibiu, altul, din Șura Mare, iar cel de-al treilea, din Viile Sibiului. “În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sibiu a admis cererea, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, explică purtătorul de cuvântal IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în acest caz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, fugi de-aci! Astia-s candidati special pregatiti pentru concursul "Si totusi, sibienii au talent"!....
Raspunde

Atentie

Acum 7 ani

7 martie e abia marti. Sau politia e asa eficienta incat aresteaza pt fapte din viitor :))
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 7 ani

Au furat al doilea telefon in viitor asta da stire de ziaristi Is curios daca au furat telefonul in data de 7martie ce pedeapsa le da in data de 08.03.2017
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus