Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Înmatriculările deschid ghișeu special pentru ”numerele roșii”

Înmatriculările deschid ghișeu special pentru ”numerele roșii”

Prefectura Sibiu a anunțat luni că sibienii care doresc să obțină plăci cu numere de înmatriculare provizorii pentru autovehicule - “numere roșii”, vor avea la dispoziție, începând de marți, 14 martie 2017, un nou ghișeu în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor.

Dedicat exclusiv emiterii de autorizații provizorii de circulație a autovehiculelor, noul ghișeu va funcționa după următorul program: marți, miercuri, joi între orele 8,30 și 13,00.

Înainte de a vă prezenta la ghișeu, este necesară programarea online, pe site-ul www.prefecturasibiu.ro, secțiunea Programări on-line.

”Măsura deschiderii unui ghișeu special a fost luată de prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, ca urmare a numărului mare de solicitări venite din partea cetățenilor, pentru evitarea aglomerației la ghișee și reducerea timpului de așteptare”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului.
Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus