Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Grindeanu: în politica românească s-a trecut de la numărat ouă la numărat știuci

Grindeanu: în politica românească s-a trecut de la numărat ouă la numărat știuci

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat luni că, dacă lucrurile care țin de guvernare se vor îndeplini, la iarnă îl va învăța pe președintele PSD, Liviu Dragnea, să schieze.

Întrebat dacă preferă schiul sau pescuitul, Grindeanu a răspuns: "Am văzut că e o întreagă dezbatere din acest punct de vedere. În mod cert îmi place schiul, pentru că schiez (...). Știți cum sunt pescarii profesioniști. E și foarte multă legendă în ceea ce spun pescarii profesioniști".

Premierul Grindeanu a mai afirmat că îl interesează ca anul acesta, împreună cu echipa sa, să atragă fonduri europene și să se realizeze creșterea economică pe care și-a propus-o.

"Să ne atingem toate obiectivele. Asta e ceea ce mă interesează în primul rând. Acum am văzut că s-a trecut în politica românească de la numărat ouă la numărat știuci. (...) Dacă la iarnă toate lucrurile care țin de guvernare, bugetul, se vor îndeplini, deficitul bugetar, tot ceea ce ne-am propus, creșterea economică de 5,2%, și va ninge, o să-l invit pe domnul președinte Dragnea să îl învăț să schieze", a declarat Grindeanu, citat de Agerpres, luni seară, înainte de a participa la Gala News.ro.

Totodată, întrebat dacă Liviu Dragnea nu știe să schieze, Grindeanu a replicat: "Nu știe (...). La schi, trebuie să te țină bine picioarele. Să înveți să cazi e cred că prima lecție".

foto facebook/Liviu Dragnea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 7 ani

Bravo, dle premier! Le0ai zis-o!
Raspunde

Baba

Acum 7 ani

Astia doi,cind cresc mari,se vor duce si la fufe impreuna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus