Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

TNRS s-a alăturat Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”

TNRS s-a alăturat Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”

Teatrul Național „Radu Stanca” se alătură Campaniei Naționale lansate de UNITER, „Artiștii pentru artiști”, realizată în parteneriat cu instituțiile de teatru din București și din țară în perioada 28 februarie - 30 martie. „Vulpoiul”, ales pentru acest demers, se va juca luni, 27 martie, de la ora 19:00 pe scena naționalului sibian. Fondurile strânse vor ajunge la oamenii de teatru și artiștii vârstnici sau cu probleme.

Anul acesta are loc a XVI-a ediție a acestui proiect ce are ca scop sensibilizarea opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru oamenii de teatru și artiștii vârstnici sau cu probleme. Astfel, fiecare bilet cumpărat la reprezentațiile oferite de teatrele implicate în campanie, reprezintă atât un semn de cinste față de actori, cât și un ajutor în vederea strângerii de fonduri pentru artiștii aflați în nevoie.

Acestui demers s-au alăturat un număr de nouă teatre din București, și 18 teatre din întreaga țară, printre care și Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu. În 27 martie, de la ora 19:00, pe scena naționalului sibian, se va juca „Vulpoiul”, ales pentru acest demers, un spectacol cu Ema Vețean, Cendana Trifan și Florin Coșuleț, în regia lui Florin Zamfirescu. Bilete pentru această reprezentație se găsesc la Agenția Teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17 sau online, prin portalul www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa și de la intrarea în sala de spectacol, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației. Prețul unui bilet este de 15 lei, redus 10 lei.

„Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală”, este îndemnul reprezentanților Teatrului Național „Radu Stanca”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus