Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

O româncă a fost rănită în atentatul de ieri din Stockholm

O româncă a fost rănită în atentatul de ieri din Stockholm

O româncă a fost rănită în atentatul de ieri din Suedia, în care au murit patru persoane, iar alte 15 au fost rănite, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe.

„Conform ultimelor informații primite de misiunea diplomatică română, în urma atacului a fost afectat un cetăţean român. Acesta se află internat într-o unitate spitalicească din Stockholm, fiind în stare stabilă. Un diplomat s-a deplasat la unitatea medicală pentru acordarea de sprijin. Ambasada României în Suedia monitorizează în continuare cazul şi este pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de necesităţi”, se arată în comunicatul MAE remis Digi24.ro

Potrivit primelor informații, femeia, care nu este o turistă, ci este rezidentă în Suedia, a suferit o fractură și se află internată într-un spital din Stockholm, starea ei fiind stabilă.

Citește și

Un camion a intrat în mulţime în centrul oraşului Stockholm. Patru persoane au murit și 15 au fost rănite | foto video

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1093

Comentarii

4 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

....uai cuopchii, nu va hie di saga, ca v-am zas si luna tricuta, uai! Statz acas' c-aci n-avietz ce pata! Sia mai scumpa-i "nividierea" uai!...
Raspunde

Balena rosie

Acum 5 ani

Pe viitor rugam MAE sa precizeze provincia de unde provin victimele de origine. Hop atentatu... hop de origine RO. Pai astia e multi!!!!!
Raspunde

Schwartz R.

Acum 5 ani

Este rromanca , si era pe meserie acolo , adica la cersit ! De ce nu actualizati stirea ?!!! Ca s-a dat informatia , dar in week-end redactorii din presa sibiana isi fac somnul de frumusete .
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

ATENTIE: e vorba de O CETATEANA ROMANA DE ETNIE RROMA. Va rog nu-i mai umiliti pe romani cu asemenea exprimari care creiaza confuzii. Dece in alte tari este permis sa li se spuna tigani si numai in Romania esti obligat sa-i numesti romani (sau romi)?!! Care e interesul si al cui?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus