Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un tânăr din Poplaca, bănuit de furturi în Grecia, a fost prins de polițiștii sibieni

Un tânăr din Poplaca, bănuit de furturi în Grecia, a fost prins de polițiștii sibieni

Un bărbat de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistat de polițiștii Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr.

"În dimineața acestei zile, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr au depistat un bărbat de 23 de ani, care era urmărit internațional," se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Grecia au emis în 22.02.2017 un mandat european de arestare, fiind cercetat alături de alte persoane pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, iar bărbatul urmează a fi prezentat Pachetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1143

Comentarii

1 comentarii

emma-noelle

Acum 6 ani

Salu' mana! Nenea, oar' car' sa fi fost din fratii Brad, Romica ori Traienel, ca astia or mai "furat-o" si-n Cedar City?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus