Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Carmen Iohannis şi-a dus elevii în vizită la Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm

Carmen Iohannis şi-a dus elevii în vizită la Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm

Carmen Iohannis a vizitat, vineri, Casa Memorială ”Lucian Blaga” din Lancrăm, după deschiderea Festivalului Internațional ”Lucian Blaga”, prima doamnă fiind însoțită de un grup de elevi din Sibiu, scrie ziarul Unirea.

Carmen Iohannis și grupul de elevi au mers  cu autocarul până la Lancrăm, lângă Sebeș, vizita soției președintelui Klaus Iohannis fiind una foarte discretă, în jurul prânzului, după deschiderea oficială a festivalului. Carmen Iohannis și grupul de elevi au plecat, apoi, în județul Cluj, precizează sursa amintită.

Memoria poetului Lucian Blaga este cinstită la cea de-a 37-a ediție a Festivalului Internațional Lucian Blaga prin piese de teatru, sesiuni de comunicări literale, proiecții de filme documentare, concerte de pian și clarinet sau conferințe culturale. Ediția din acest an are loc în perioada 5-7 mai.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

///

Acum 6 ani

Da, s-au implinit 56 de ani de la moartea lui Lucian Blaga si dna a considerat ca n-ar strica o excursie. Ce altceva face in afara de excursii si iesiri in parc sau la Cisnadiora? Engleza se poate invata si cu meditatori, . Face o pereche foarte potrivita cu dl. presedinte care este un presedinte-calator.
Raspunde

Thom

Acum 6 ani

Asa e, n-ar trebui sa calatoreasca atat, ci sa astepte directive de la Mockba :) Oare cate palate au furat sotii, 600? Poate ciordesc si pe asta ! :) Acum te simti mai bine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus