Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Pietre căzute pe carosabil, pe Valea Oltului

Pietre căzute pe carosabil, pe Valea Oltului

Actualizare ora 13,10 Traficul rutier se desfășoară normal pe Valea Oltului, după ce pietrele căzute pe carosabil au fost îndepărtate.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere ploile căzute în ultimele 24 de ore au determinat căderile de pietre. "Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu a acţionat cu utilaje specifice pentru îndepărtarea pietrelor căzute pe partea carosabilă şi remedierea de urgenţă a situaţiei. La această oră, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale", transmit reprezentanții companiei.

Actualizare ora 12,50 Traficul rutier este blocat în acest moment în zona Lazaret, pentru curățarea carosabilului, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Știre inițială. Traficul se desfășoară alternativ la această oră, pe DN 7, la kilometrul 245+900 de metri, în zona Lazaret, deoarece pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu-Vâlcea au căzut pietre de pe versant. În zonă a plouat, iar partea carosabilă este umedă, informează Centrul InfoTrafic al IGPR.

Pentru că există riscul ca şi alte pietre să se desprindă din versant, conducătorii auto sunt sfătuiți să mărească distanţa în mers şi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

foto  InfoTrafic Sibiu 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus