Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Salvador Viorel Caragea s-a pensionat din fruntea Școlii de câini Sibiu. Și a „șters-o englezește“

Salvador Viorel Caragea s-a pensionat din fruntea Școlii de câini Sibiu. Și a „șters-o englezește“

Salvador Viorel Caragea, fostul șef al IPJ Gorj transferat în fruntea Centrului Chinologic de la Sibiu la începutul lui februarie 2015, a devenit pensionar începând de vineri, 5 mai 2017. De plecarea lui din unitate, însă, nu a știut nimeni, deoarece nu și-a mai anunțat foștii colegi.

Pensionarea lui Salvador Viorel Caragea este o veste bună pentru majoritatea instructorilor din cadrul Școlii de câini de la Sibiu. Aceștia au redactat, în ultima perioadă, numeroase sesizări către forurile locale și superioare, în care cereau îndepărtarea lui Caragea din cauza stilului managerial al acestuia, dar, mai ales, din cauza modului în care trata câinii școliți la Sibiu. „Ne-a îmbolnăvit și a fugit. A plecat la șapte dimineața pe ascuns, fără să zică nimic, fără vreo ședință. A plecat ca o…“, se abține unul dintre ofițerii Școlii de câini care a depus, în ultimul an, mai multe sesizări și memorii referitoare la activitatea lui Caragea la Sibiu. Fostul director al Centrului chinologic Sibiu nu a răspuns apelurilor telefonice din partea Turnul Sfatului. Deocamdată, la conducerea Centrului chinologic „Dr. Aurel Greblea“ rămâne directorul adjunct Sergiu-Călin Tatarucă.

Mandat controversat

Salvador Viorel Caragea a fost denumit și „polițistul lui Ponta“ din cauza faptului că a condus timp de șase ani (2009 - 2015) Inspectoratul de poliție al județului din care și Victor Viorel Ponta a fost ales în mai multe rânduri parlamentar. Transferat la Sibiu, Salvador Viorel Caragea a stârnit antipatia angajaților centrului încă de la început. La prima întâlnire cu instructorii Școlii acestora le-a cerut „să vadă potăile făcând o demonstrație“. Faptul că o parte din câinii dresați au fost legați în lanțuri și că din procesul de instruire a câinilor au fost eliminate substanțele reale, fiind înlocuite cu „ׅׅmirosuri copiate“ i-a determinat pe angajații Centrului de la Sibiu să îl acuze pe Caragea de „atentat la siguranța națională“ într-un memoriu transmis forurilor superioare în toamna anului trecut.

Citește și Salvador Caragea. ”Polițistul lui Ponta” venit între câini și potăi

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

16 comentarii

un sibian

Acum 6 ani

a plecat ca un caine: cu coada intre picioare
Raspunde

Gigi

Acum 6 ani

Macar de i dădeai o bătaie buna Sau sa i fi smuls sprîncenele alea plesuve Si a aranjat amanta la an cum a facut si la un cu șefa de cabinet Rusine celor ce l au tolerat pe jigodie LUI tobă ca a pus botul....la banii lui
Raspunde

Ion

Acum 6 ani

S-a dus dracu hahalera!!!
Raspunde

dorello

Acum 6 ani

Victor viorel caragea? Lol
Raspunde

ganditorul

Acum 6 ani

un comandant bun nu a avut scoala aia dupa revolutie....numai olteni ...
Raspunde

vasile suciu

Acum 6 ani

rusinea politiei s-a dus in ma-sa, acum urmeaza decadenta, vai de capul lui de fanfaron si libist
Raspunde

Gigi

Acum 6 ani

Pensionar la 51 ani. Lux frate!
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

Un tâmpit fără scoală făcut ofițer doar Pt ca a primit 2palme de la Miron Cosma.
Raspunde

JEG in Piata Mare

Acum 6 ani

Era un nespalat. Cand intrai la el in birou mirosea ca in cusca cainelui...despre nivelul lui intelectual se stie: PROST CA NOAPTEA.
Raspunde

Dulău

Acum 6 ani

A aranjat-o pe Anaconda șefă după ce i-a inventat un post de șef birou cabinet.Ce bine că ea nu a fost folosită. ....Ci la folosit ea pe el. Halal stripteoza cu școală de arhive cu educație din Broscarie și Perisani.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aurel

Acum 6 ani

A fugit ca o...?Urat!Lucrez la Centrul Chinologic,domnul Caragea a anunțat plecarea lui de acum 2 luni de zile.Ieri dansul ne-a făcut masa am sărbătorit pensionarea dansului...nu a făcut diferențe intre noi am fost toți!A fost un om bun care a pus pe picioare centru!
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Curtea aia de la școală ,în zilele premergatoare pensionarii lui a fost plină de toți șefii Poliției Rutiere din România, din toate judetele,șeful Poliției Rutiere și unul dintre adjuncții Poliției Române! Masa aia despre care faceți vorbire a fost pentru ei! :))) Poate că și -a "grefat" pe evenimentul respectiv așa -zisa masă de pensionare, dar în mod sigur nu cu subalternii! Sau nu cu majoritatea oprimata, cu aceia care or fi fost specialiști în sportul ăla. . . cum îi zice. ..? A, da! CURLING!:)))
Raspunde

vasile suciu

Acum 6 ani

nemernicul, visul derbedeului s-a spulberat subit, nu se astepta sa primeasca o lovitura in botul ala jegos si nespalat cu anii, a sperat ca se va pensiona de la conducerea ipj Gorj, de cind a fost surghiunit la sibiu i-a amenintat pe fraierii de la Gorj ca se va intoarce iar dobitocii au pus botul la palavrele lui cascarache si i-au facut jocul murdar, acum totul s-a dus, din fericire au scapat si baietii de la sibiu de o imensa povara si de o javra imputita pina in maduva oaselor, dar a fost si un lucru bun, pentru ca s-a vazut ce zace in dovleacul ce-l purta pe umeri derbedeul de caragea si s-au convins si altii in afara de jigodiile de bucuresteni, ca acest individ a fost un fel de ciuma in politie, cu chiu cu vai si unii bucuresteni intr-un final si-au dat seama ca, cu acest handicapat prfesional si nu numai nu se mai poate continua, deja a fost prea mult, dar ceva a venit pe neasteptate si i-a dat lovitura de gratie in citeva zile, dar ce a fost ??, a fost o femeie ofiter care a plecat din scoala de la sbiu sa scape de derbedeu si a mai fost ceva, ceva, probabil ca a fost greseala fatala dar greseala cu intentie cind acum citiva ani derbedeul a furnizat informatii clasificate unui infractor din tg-jiu si a picat pe interceptare, cu toate ca si-a rezolvat problema la dna central, deci dna central se pare ca nu si-o mai putea rezolva in final cu cei de la ornis si retragerea avizului pentru acces la documente clasificate care plutea in aer a fost picatura care a trebuit sa dea peste pahar, deci cu acest individ nu se mai putea continua, alt ofiter de la dna central a fost arestat si trimis in judecata pentru aceleasi fapte iar caragea a fost rezolvat tocmai de cei de la dna central, dar pina acum se musamalizase de cei de la mai, igpr si doi si un sfert tocmai accesul la documente clasificate, caragea esti si ai fost rusinea politiei romane, urmeaza decadenta, succes
Raspunde

Un greuu ardelean adevarat

Acum 6 ani

Un sugaci....
Raspunde

Mihai

Acum 6 ani

Plecarea lui este un mare câștig pentru MAI și mai ales pentru Centrul Chinologic Sibiu! Din păcate însă, răul făcut de el va fi reparat în mulți ani care vor trece în defavoarea activității chinologice din România și în defavoarea MAI! În urma lui a rămas un colectiv care nu mai are oameni calificați cu care să își facă treaba ,pentru că mulți dintre profesioniștii de aici s-au pensionat ori au plecat la alte structuri, și mai ales un colectiv mutilat din punct de vedere emoțional. Acei oameni nu știau nici măcar să mai zâmbească! Acest. ..nu știu cum să îl numesc. . . tractorist ajuns mare șef a adus deservicii enorme pe toate planurile, pentru toată lumea :sistem, școala de acolo și toți conductorii câini din țară! Sunt oameni care în urma lui trăiesc cu pastile, oameni care nu mai vor să aibă câini sau să mai audă de câini! Și cu toate astea el, într -o zi de vineri 05.05.2017, la ora 06.45, a plecat, aș zice eu mișelește, ca un gunoi, excrement, la pensie. .. A plecat așa cum a venit :pe ușa din dos, fără să aibă ONOAREA, DEMNITATEA și mai ales CURAJUL să dea mâna cu subalternii. ..sau cu cei care se aflau acolo din diverse motive. ..Asta spune multe despre cât de bine știa că este apreciat și respectat!
Raspunde

E nevoie de testare psihiatrica doamana MINiSTRU

Acum 6 ani

Si plecarea lui Bazaraca ale Exprefectu tuciuriu din Valcea este un mare câștig pentru MAI! Niste impostori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus