Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri din țară concertează la Biblioteca Astra

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri din țară concertează la Biblioteca Astra

Unul dintre cele mai apreciate ansambluri din România, Ludens Piano Trio, va susține, luni, 8 mai, de la ora 19:00, un concert de muzică de cameră în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Invitatul special al acestui concert este violistul Theodor Andreescu, care se va alătura trio-ului format din: Ella Bokor (violoncel), Rafael Butaru (vioară) și Iulian Ochescu (pian).

Repertoriul ales propune două lucrări ale compozitorului ceh Josef Suk (1874-1935), un muzician care a fost remarcat de Johannes Brahms și care s-a dezvoltat sub îndrumarea lui Antonin Dvořák – „Elegie op. 23 pentru trio cu pian” și „Cvartet cu pian, op. 1 în la minor”. A treia lucrare din concert – „Trio în do major” – aparține lui Gaspar Cassadó (1897-1966), violonist și compozitor spaniol pasionat de muzica tradițională catalană.

„Intrarea la concert este liberă pentru toți iubitorii de cultură. Concertul cameral face parte din turneul național organizat prin programul cultural Rute Muzicale, în perioada 7–11 mai 2017, în mai multe orașe din țară. Programul a fost inițiat în anul 2017 și are drept scop promovarea muzicii de cameră, fiind dedicat tinerilor interpreți excepționali din domeniul muzicii culte din România”, transmit reprezentanții Bibliotecii Astra.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Expertarom, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8 și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus