Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

USR s-a mutat în sediu nou. Concurs pentru amenajarea fațadei

USR s-a mutat în sediu nou. Concurs pentru amenajarea fațadei

Liderii USR Sibiu au anunțat astăzi că deschid un concurs de proiecte pentru amenajarea noului sediu al organizației, primit de la Primăria Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, la numărul 14. Cei interesați vor afla detalii pe pagina de Facebook a organizației. ”Va fi organizat acest concurs de proiecte pe Facebook. Vom prezenta o fișă tehnică, ce va cuprinde dimensiunile și exact ce trebuie scris. Există un necesar minim, «cabinet parlamentar Dan Barna» și «USR filiala Sibiu». Restul este imaginația participanților”, a anunțat președinta organizației Raluca Amariei.

USR sediu nou (2)

Termenul de depunere a proiectelor va fi de 30 de zile, a anunțat deputatul Dan Barna. Aceste a anunțat programul de audiențe în noul sediu de partid. ”Eu voi fi joi după-masă și vineri. Două sau trei săptămâni pe lună. Eu vreau să vin de trei ori pe lună aici. Program va fi de la ora 9 la 14, de luni până joi și de la ora 14 la 18.30 în zilele de audiență”, a explicat deputatul USR.

USR sediu nou (5)

sediu USR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Roxana

Acum 6 ani

Cat de inteligent, sa organizezi concurs de amenajare la inaugurare! Amatorismul usereilor e organic, cred ca e criteriu de intrare in partid. De ce sa se chinuie cu un sediu nou când îl pot lasa așa, ca un chioșc de bilete RATB? Ii reprezintă!
Raspunde

tudor

Acum 6 ani

Albastrul ala la tamplarie ei l-au facut. E frumoasa cladirea asa multicolora... putin mai incolo e tricolorul pe tanplarie, la sediul PRM. Sa mai faca si PNL-l galben strident si lipseste rosul PSD-ului c-apoi le avem pe toate.
Raspunde

Roxana

Acum 6 ani

Tudor, vrei sa spui ca ei l-au mai amenajat o data ??? In cazul asta, minunatul concurs e un fel de a spune "No, noi atâta putem, dar va rugam votați-ne ca pana data viitoare ne deșteptăm!". Păcat de baiatul asta, Barna, părea promitator...
Raspunde

Adi

Acum 6 ani

Draga Tudor, tamplaria era albastra de pe vremea cand sediul era detinut de Pnl, nu l-au facut ei asa.
Raspunde

Roxana

Acum 6 ani

Oricum, e o prostie sa te poziționezi anti-sistem și sa ocupi spațiul public cu concursuri creative in același timp cu Firea
Raspunde

Eugen Vaida

Acum 6 ani

Va propun sa o lasati asa si sa faceti minime interventii de curatare a tencuielii si reparare a sistemelor de drenare a apei. Tencuiala e de buna calitate si are farmecul ei in ton cu arhitectura care nici ea nu e de neglijat. Nu cred ca in ziua de azi va realiza cineva ceva superior calitativ. Nici tamplaria n-arata rau. Ar fi un bun exemplu despre cum sa nu cheltui banii aiurea. Decenta e o marca a USR banuiesc, iar banii trebuie cheltuiti eficient.
Raspunde

dr. alban

Acum 6 ani

Niste caraghiosi! Sa puna pe geamuri postere cu copii si caini!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

emma-noelle

Acum 6 ani

Buna! Nenea, io propun sa reproduceti un koor de copil ca sa-l poata pupa, toti cei ce i-au votat, precum si alti pseudointelectuali clociti in "incubatoarele" multinationaleleor...
Raspunde

ALDE SI PSD NE FERICESC ZILELE

Acum 6 ani

Useristi antiromani, care ne vand la multinationale! Romani, trezitiva-ti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus