Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

VIDEO "Ce nu-i în regulă cu voi, românii?" Reacția neașteptată a doi turiști finlandezi

VIDEO

Doi turiști finlandezi au fost luați prin surprindere de gestul a doi polițiști de pe Valea Oltului. Finlandezii se aflau cu rulota într-o zonă neamenajată, când polițiștii au venit și le-au spus să părăsească zona. I-au escortat până într-un loc unde au avut o surpriză nemaiîntâlnită.

Joni şi Sara, din Finlanda, sunt doi turişti încântaţi că au fost verificaţi de poliţiştii români. În seara zilei de 9 aprilie, celor doi le-au fost solicitate actele de identitate de către poliţiştii din Vâlcea, după ce au fost observaţi că încercau să campeze rulota la marginea localităţii Racoviţa – sat Copăceni, relatează voceavalcii.ro.

Mare le-a fost surpriza celor doi turişti când agentul şef principal de poliţie Ion Stroescu şi agentul de poliţie Cosmin Fieraru le-au cerut să îi urmeze şi i-au condus să campeze într-un loc împrejmuit. Pentru a fi în siguranţa şi a se bucura de excursia în ţara noastră, unul dintre agenţi a oferit cuplului posibilitatea de a campa peste noapte, gratuit, pe un teren aparţinând soţiei sale. Mai mult, ca să aibă energie electrică şi să îşi poată prepara mâncare, poliţistul le-a pus la dispoziţie şi un sistem de iluminare cu baterii. În filmulețul postat pe youtube, ospitalitatea celor doi oameni ai legii i-a făcut pe turiști să exclame: "Ce nu-i în regulă cu voi, românii, de sunteți atât de amabili? În Finlanda, nimeni nu e atât de drăguț" (min. 02.32)

După trei zile, finlandezii au părăsit județul Vâlcea și au ajuns în Sibiu. În filmuleț, de la minutul 08.30 poate fi urmărit rezulatul vizitei lor aici, cu un episod plin de culoare în Parcul Astra, unde sibienii se adună la partide de șah și table.

Filmulețul are deja peste 16.000 de vizualizări pe youtube:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

9 comentarii

m

Acum 6 ani

Cand voiam sa injur valcenii :) Nu-i nimic, fac ei ceva altadata
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ToTo

Acum 6 ani

Eu am renuntat de mult sa-i înjur. Am început sa-i înjur pe țăranii de sibieni. Apropo căutați in arhiva de știri, sa vedeti ce ``bine ``au fost tratați în sibiu niste turisti cehi, care aveau un prieten internat la spitalul județean.
Raspunde

Thom

Acum 6 ani

Valcenii nu trebuie injurati, ci tepuiti, una dupa ceafa, etc... ;) Sa invete ca aici nu-s acasa sa dea ordine (sa dea la masa acasa, ca eu nu merg in rahatul de slatina sa dau ordine nimanui), si sa nu le mai placa atat de mult in fabrica, liniute pe bulevarde si invarteli in giratorii, si in weekend la OK. Si nici prafurile, ''fumatul'' si hacking-ul, majoritatea tinerilor drogomani si jumate'
Raspunde

Aurel

Acum 6 ani

Cinste lor! Politistii din Valcea au fost intotdeauna omenosi! Asemenea gesturi nu-i fac decat sa-i onoreze si sa faca o imagine buna romanilor.
Raspunde

Românii cei mai ospitalieri

Acum 6 ani

ideea principala este că noi românii îi tratăm bine pe toți străinii mai puțin noi între noi , am învățat să deschidem cutia Pandorei de la țiganul Iliescu și să nu o mai închidem ,sa fim amabili unii cu alții fara sa mușcam momeala maghiarilor ,evreilor , țiganilor,sașilor ,rușilor,,austriecilor care ne vror divizați și nu numai a lor .
Raspunde

irina

Acum 6 ani

Bravo, bravo
Raspunde

Marco Polo

Acum 6 ani

Romanii au fost intotdeauna ospitalieri si amabi !! Olandezii astia zburatori sunt cam jmecheri cred ei - in schimb cred ca nu se pot kkkk de foame - astia nu aduc mult Romaniei - fara ei tot atata e !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus