Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cataramă, candidat le șefia PNL: ”Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America”

Cataramă, candidat le șefia PNL: ”Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America”

Viorel Cataramă şi-a depus astăzi candidatura pentru şefia Partidului Naţional Liberal, devenind cel de-al treilea candidat care speră la șefia PNL, după Ludovic Orban și Cristian Bușoi. ”Eu sunt un om independent. Eu, în acest moment, plec mai bine un pic decât a plecat Donald Trump în America. Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America pentru că ştiu că asta e calea de urmat - nu mai trebuie să facem compromisuri, ci trebuie să ne asumăm ideologia şi să luptăm pentru ideologia noastră şi pentru electoratul nostru. Eu sunt un mic Trump al PNL în acest moment. Deocamdată activitatea mea se desfăşoară în PNL, iar PNL are ca obiectiv susţinerea preşedintelui Iohannis pentru obţinerea unui nou mandat”, a precizat Viorel Cataramă, citat de News.ro.

În plus, liberalul a anunțat că este un susținător al căsătoriilor homosexuale și că va anula toate datoriile pe care le are media privată din țară, pe modelul TVR. ”Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declaraţie în baza moralei creştine – piatră de temelie a dreptei – şi pot să justific această afirmaţie. (...) Noi suntem creştini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om şi i-a dat anumite calităţi. Homosexualii au această înclinaţie nu pentru că aşa e cool, ci pentru că aşa sunt ei, aşa simt. Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să aibă această înclinaţie, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să existe, cum poate să vină un muritor şi să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”, a afirmat Viorel Cataramă.

În opinia liberalului, există o discriminare la nivel de media, între presa de stat - Televiziunea Română - şi presa privată. ”Unii sunt alimentaţi cu bani de la bugetul statului, unii sunt în mare suferinţă. Una din primele decizii pe care le vom lua în momentul în care o să putem să luăm aceste decizii este să anulăm pentru presa privată toate datoriile, să resetăm totul, iar pe viitor patronii presei să nu mai poată să aibă influenţă în conducerea editorială a respectivului organ de presă. Mie mi se pare absolut inacceptabil ca Televiziunea Română să mănânce zeci şi sute de milioane de euro, să nu plătească taxe şi impozite la bugetul statului, iar presa privată să funcţioneze în condiţiile în care funcţionează şi să fie discriminată. Toţi trebuie să fie la fel”, a anunțat Cataramă.

Foto: Jurnalul.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Impartial

Acum 6 ani

LIberalul Catarama a primit ordin sa iasa din adormire. Spune cate-n luna si in stele (mai ales in stele) ca sa fie pe placul rezistentilor si a mass-mediei private. Deh, daca este ordin...
Raspunde

Eugen

Acum 6 ani

Adica "liberal" sau liberat? ca e mai mult "lasat la vatra" decat liberal. Oricum, trebuia o poza mai recenta pt ca pe asta se vede inca urma caschetei.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 6 ani

...uai cuopchii, cum sa fasi ca disi uamini mai tiniri or' mai batrani muor za di za, sai "criatzaia" nghia i-manuila o intrat "in adurmire" numaru' di pruosti di pi ast' forum nu scadi la un pruosient pi cari sa-l putem cuonsidira acsieptabil?...
Raspunde

eu

Acum 6 ani

”Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de către aceste familii a copiilor.” Asta-i parerea lui... Sper ca mai exista in PNL si oameni care gandesc cu capul, nu cu fundul!
Raspunde

bibicu

Acum 6 ani

"... PNL are ca obiectiv susţinerea preşedintelui Iohannis pentru obţinerea unui nou mandat." Cand ne va spune PNL-ul ce are de gand sa faca cu tara, nu cu Iohannis ...
Raspunde

Solomon

Acum 6 ani

Se pare ca prostia face ravagii in Romania!Oare o mai fi vreun politician care gandeste?Vom trai mai bine daca suntem mai toleranti cu homosexualii?(desi marea majoritate n-are nici o treaba cu ei!)Ori daca vom stinge datoriile Antenei 3 sau Romaniei TV?Vor minti astia mai putin si nu vor mai spala creierele netede?Astept un politician care sa aiba o idee cum sa ajutam milioanele de parinti si frati de-ai nostri care au muncit o viata si supravietuiesc dintr-o pensie de mizerie;ori unul care vrea sa reduca numarul de parlamentari(a se citi-HOTI) la cel votat de popor;sau altul care sa elimine veniturile fraudulos obtinute de aceeasi nenorociti-ori poate cineva vrea sa dovedeasca cum au ajuns unii milionari peste noapte vanzand,furand si vandalizand o tara si aruncand oamenii in strada!Vom mai astepta mult,oare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus