Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” își deschide porțile publicului larg

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” își deschide porțile publicului larg

În perioada 17-25 mai, Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu“ Sibiu organizează în Zilele Porților Deschise. Acolo, vor avea loc ore deschise de canto muzică ușoară și populară, precum și de orgă și chitară.

Festivalul debutează cu expoziția de pictură cu tema ,,Incrementum” organizată la sediul Bibliotecii Astra (corp B – etaj 1) în perioada 17 – 19, al cărei vernisaj are loc astăzi, de la ora 15.00.

Marți 23 mai, de la ora 15.00, iubitorii de muzică ușoară, chitară și actorie sunt așteptați la Biblioteca Astra ( corp B, parter) la un spectacol artistic plin de culoare, iar ziua următoare, de la aceeași oră va avea loc  un spectacol de muzică populară susținut de elevii claselor de canto, instrumente de suflat și orgă. Invitați în recital în cadrul acestui spectacol este grupul ,,Gorjeanca” al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, prof. coordonator Ion Drăgan.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus