Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
2°C

TSTV - Virgil Popa: Forumul a pierdut câte un consilier, doi, la fiecare mandat. Sigur va continua trendul

TSTV - Virgil Popa: Forumul a pierdut câte un consilier, doi, la fiecare mandat. Sigur va continua trendul

Consilierul local PNL Virgil Popa susține că liberalii vor avea șansa peste trei ani să aibă primul primar după Revoluție. Popa spune într-o emisiune Turnul Sfatului TV că actualul viceprimar Răzvan Pop are șanse să candideze cu succes la alegerile locale din 2020. ”Va depinde și de mandatul doamnei Fodor, de ce se va întâmpla în acești patru ani. Lucruri interesante vor apărea. Sigur în trei patru ani nu vom avea străzi neasfaltate, se alocă mulți bani pentru zone verzi și întreținerea parcurilor. Sigur, Răzvan va crește și din punct de vedere al vizibilității, administrativ, politic, din toate punctele de vedere”, spune Popa.

În opinia fostului viceprimar al Sibiului, FDGR se află pe un trend descendent, însă pune asta pe seama erodării din urma mandatelor consecutive. ”Acum, vedeți un pic, că în 2004 primarul Klaus Iohannis a ieșit cu cel mai bun rezultat. După aceea, tot la patru ani a pierdut câte trei, patru procente anual, pentru că există clar o erodare. Pe de altă parte și Forumul a pierdut câte un consilier, doi, la fiecare mandat. Sigur va continua trendul. Mai apar și partide noi…”, spune Popa.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

https://youtu.be/XgORWhTND1I

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

23 comentarii

Odin

Acum 4 ani

Erodare altora ... sansa voastra! Ce a ajuns PNL-ul... Evident asta daca nu face USR-ul un pic de agitatie si nu trece PSD-ul la traditionala actiune "micul, berea si acoperisul bisericii"! Atunci ramaneti pe tusa inca o tura!
Raspunde

Kraus

Acum 4 ani

Daca nu o schimba rapid pe Fodor, Forumul va pierde mult mai multi consilieri la viitoarele alegeri, si ar fi chiar pacat. Si va pierde inclusiv primarul. Pentru oricine tine ochii deschisi e evident dezastrul din actuala administratie,
Raspunde

Balena rosie

Acum 4 ani

Gilule daca PNL-ul se prezinta cu fecioara Razvan la alegeri si consilieri pdl-isti iubitori de psd-isti ca Spatari & Co cred ca o sa aveti voi un trend descendent! Traiasca PNL-ul pur adica USR.
Raspunde

A

Acum 4 ani

"Traiasca PNL-ul pur adica USR." - sunt un analfabet politic si trebuie sa arat tuturor acest lucru lasand comentarii super stupide in sectiunile comentarii.
Raspunde

rappaport comissiona-prepurgel

Acum 4 ani

Da, Johannis a tot scazut , de la 89% la 78% !! si chiar la 55%, daca luam in considerare si prezidentialele !
Raspunde

Pop

Acum 4 ani

Ba, tu tzii cu vechiul FC Arges?
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

razvan pop e bun pentru orice altceva, inafara de politica!! nu s-a remarcat prin absolut nimic in activitatea sa curenta, exceptand niste episoade mizerabile ne-demne de functia sa actuala. In rest, somn de voie cat cuprinde. ZERO barat, nici cat negrul de sub unghiile babei Fodor. Astia 2 sa se ia de mana si sa se arunce impreuna in Cibin. In stilul asta, ajungem si noi sa ne trezim cu niste pesedei la carma orasului!!
Raspunde

GEO

Acum 4 ani

este curios cum acest individ dupa ce a pupat in fund forumul si pe johannis ani de zile si a folosit pozitia in primarie doar in scop privat, vine acum si face disertatii pe teme politice legate de trendul forumului. O loaza si un gainer de duzina. Acest tip de lingau a fost la conducerea orasului, asa oameni asa lider.
Raspunde

Pop

Acum 4 ani

Asta-i GILU a lu PUCHI din Poplaca, ma?
Raspunde

Hermannstadt

Acum 4 ani

Gilu ii cu 10 clase peste hermafroditu de pop nici o sansa sa iasa pop primar mai bine votez psd pe trif
Raspunde

rappaport comissiona-prepurgel

Acum 4 ani

S-a erodat atat de mult incat a ajuns Presedinte cu numai 54% !
Raspunde

emma-noelle

Acum 4 ani

Buna! Nenea Puchi, Razvaniel s-o nascut talent si va muri speranta...
Raspunde

rappaport comissiona-prepurgel

Acum 4 ani

Figura de Poplaca... dar nu-i bai, Principele Nicolae arata si mai rau...
Raspunde

Balena rosie

Acum 4 ani

Oare nea Virgil de ce mai are cartela de acces auto pe centru? Nu poate parca jeep -ul in parcarea normala. Este doar un simplu consilier? A dezvoltat crva afaceri prin centru cat a fost vice?
Raspunde

Guru

Acum 4 ani

Pai daca mai sunt doi-trei sasi in tot Sibiul..
Raspunde

Daniela

Acum 4 ani

De ce nu ar fi domnul Virgil Popa candidatul la Primaria Siibiu in 2020? De ce nu a fost domnul Virgil Popa candidatul in 2016? Cand era viceprimar, l-am vazut de multe ori seara, noaptea pe teren, pe santierele din municipiul SIbiu (si multi sibieni il vedeau la santierul de constructie a noului pod peste Cibin de langa Piata Cibin). Stia sa faca administratie. Nu de la fereastra din biroul Primariei, studiind zborul pescarusilor rataciti prin Sibiu. Locul fruntas dat de colegi la parlamentare cred ca l-a umplut de respect! Cat despre FDGR, sa nu uitam ca actualul viceprimar PNL a ajuns acolo cu sustinerea FDGR (chiar daca nr consilierilor locali PNL e mai mic decat cel al PSD si daca era sa se repecte preferintele electorale ale sibienilor din municipiul Sibiu, poate li se cuvenea un post de viceprimar, plus ca dl Sitterli, candidatul PSD la primarie, a luat locul II, iar dl Razvan Pop, locul II). Si daca se supara dna primar, nu o opreste nimeni sa puna alt viceprimar, fie tot de la FDGR, fie de la PSD, care si-ar dori, - asta ca sa sa fabricam scenarii).
Raspunde

politrucul

Acum 4 ani

Sigur, domnul Popa ar putea primar unde vrea muschii lu' Domnia Sa, dar ar putea incepe prin a "primari" peste blocurile construite de dansul, si despre ale caror amenajari utilitare s-ar putea deschide oricand, o discutie publica
Raspunde

Denisa

Acum 4 ani

La pesedisti e clar. Trif la CJ Marin la Sibiu și Macaveiu la Mediaș Garanteaza Dragnea.... Cine pierde e OUT din conducere.
Raspunde

politrucul

Acum 4 ani

Mno, s-apai?...
Raspunde

sibyanul

Acum 4 ani

Hai sa povestim discutii...ca si cu centura de sud a Sibiului care sa includa Orlatul, Poplaca si Rasinariul...de rasul curcilor
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 4 ani

PSD si PNL=ACEEASI MIZERIE!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus