Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
35°C

Viceprimarul Răzvan Pop va alerga la maraton. ”Promit ca rezist mai mult de 100 de metri...”

Viceprimarul Răzvan Pop va alerga la maraton. ”Promit ca rezist mai mult de 100 de metri...”

 

Viceprimarul Sibiului, Răzvan Pop, a anunțat că va alerga la Maratonul Sibiului, eveniment ce se va desfășura sâmbătă, în centrul orașului. ”Cu riscul unor hohote iscate printre prieteni, cauza este mai importanta decât modul, de aceea am decis a alerga sâmbătă pentru Spitalul de Pediatrie din Sibiu de echipa căruia m-am atașat iremediabil. Așadar ne vedem sâmbătă în pas alert pe străzile Sibiului. Promit că rezist mai mult de 100 de metri...”, a anunțat Răzvan Pop pe pagina sa de Facebook.

„Apă pentru sănătate-Spitalul Copiilor” este numele proiectului pentru care va alerga viceprimarul. Prin acest proiect se dorește achiziționarea unei instalații de sterilizare a apei în Spitalul de Pediatrie Luther, după modelul spitalelor occidentale. „Ne dorim să strângem cât mai multe fonduri pentru proiectul nostru, dar şi să creştem gradul de implicare al comunității cu privire la dotarea spitalelor, dar şi legat de celelalte nevoi stringente care nu sunt acoperite întotdeauna de Stat. M-am uitat la toate proiectele prezentate anul acesta, care mi se par extraordinare. Dacă aş putea, personal le-aş susţine pe toate. Este îmbucurător să constat că în fiecare an creşte numărul de alergători sau susţinători la Maraton, aceasta înseamnă că oamenii sunt «contaminaţi» de această energie pozitivă şi văd că efortul colectiv poate muta munții din loc”, spune Cătălina Costache, director executiv al Fundației Polisano, cea care a creat acest proiect.

Alături de acest proiect, mai sunt înscrise alte 20. Maratonul Internațional Sibiu va avea loc pe 27 mai, iar susținerile vor putea fi înregistrate până pe 1 iulie, în timp ce alergătorii trebuie să se înscrie până în 8 mai. Cursa se întinde pe 42 de kilometri și pot participa atât copii, cât și adulți. Pentru înscrieri și detalii suplimentare, puteți accesa site-ul maratonului.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

un sibian

Acum 7 ani

degeneratul asta sa se ocupe de altceva. nu ne mai impresioneaza cu absolut nimic.
Raspunde

Ion Ionescu

Acum 7 ani

Corect. Administratie mai slabă decat astia nu a avut Sibiul nici pe vremea lui Condurat. Un pacalici ordinar!
Raspunde

Niculae de la Cacova

Acum 7 ani

Acest Fuego al administrației locale pare din filmele cu troli. Unde l ați găsit pe asta ca sa tot cauti nu găsești un agarici ca el.
Raspunde

biciclist

Acum 7 ani

Tipul asta nu se ocupa in primarie si de domeniul sport? Rad in hohote prietenii de el.. Promite 100 de metri.. Ce-ar fi sa ne prezinti tu demisia, imbecilule??
Raspunde

Niculae de la Cacova

Acum 7 ani

Acest Shrek al administrației Sibiului se pretinde a fii glumeț dar in esența se face de râs. În lipsă de alte preocupări cică se apucă de sport. Mai bine ar trebui să rezolve problemele multiple ale orașului și sa termine cu expunerea ca devine ridicol. Loaza la muncă dar cu intelectul lui de gasca retardată bate câmpii. Vai de voi sibieni cu asa conducere.
Raspunde

Herman

Acum 7 ani

Maimutzoi ca asta no mai avut sibiu de mult in administatie...mai era condurat no facut nimic
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus