Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
-0°C

Copiii își pot petrece „altfel” vacanța de vară. Încep înscrierile pentru Bibliovacanță

Copiii își pot petrece „altfel” vacanța de vară. Încep înscrierile pentru Bibliovacanță

Mai sunt doar câteva zile până când cei mici vor intra în vacanța mare. Dacă o parte dintre ei vor să se detașeze complet de tot ce înseamnă școală, o bună parte din ei își doresc să facă lucruri educative și în această perioadă. Biblioteca Județeană Astra vine în sprijinul celor mici cu programul „Bibliovacanța”, ce va avea loc în perioada iunie-septembrie.

Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, programul se va derula timp de 10 săptămâni și va cuprinde mai multe ateliere. „Bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret vor susține cu dinamism, pasiune și profesionalism ateliere, pornind de la lectură și joc. Timp de zece săptămâni, de luni până vineri, între orele 10:00 și 14:00, copiii se vor bucura de lumea frumoasă a cărților, în spațiul ospitalier al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Poveștile, miturile și legendele, cursurile de limbi străine, teatrul pentru copii și teatrul de păpuși, atelierele de origami, cultură generală și educație pentru mediu sunt câteva dintre propunerile noastre pentru o vacanță de vară la bibliotecă. În palatul cărților, povestea prinde viață. Vom citi, vom desena, vom cânta și ne vom face noi prieteni”, transmit reprezentanții Bibliotecii Astra.

atelier biblioteca bibliovacanta (2)

Participanții la atelierele programului „Bibliovacanța” trebuie să dețină permisul de utilizator al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. Elevii și studenții interesați să susțină acest program cu specific educativ, pot afla detalii de la bibliotecarii din cadrul Compartimentului Copii și Tineret, corp B, etaj 1. Cei care vor să se înscrie o pot face până pe 16 iunie, iar numărul de locuri este limitate, respectiv 80.

atelier biblioteca bibliovacanta (3)

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

politrucul

Acum 6 ani

Si daca le "crapă" căpățâna, cine raspunde?
Raspunde

r@du

Acum 6 ani

Ești taaare idiot! Cred că ți-a crăpat din greu la școală și ție. A fost greu???
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

Foarte frumos, doar ca programul este complet aiurea. Un copil depinde de un parinte sa fie dus si adus, iar parintii lucreaza in acel interval orar...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus