Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Fostul manager al Spitalului Județean, Vasile Spinean, a preluat conducerea CJAS Sibiu

Fostul manager al Spitalului Județean, Vasile Spinean, a preluat conducerea CJAS Sibiu

Fostul manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu, Vasile Spinean, a devenit de mai bine de o săptămână noul director/președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Vasile Spinean a condus Spitalul Județean Sibiu până în luna noiembrie 2016, când i-a expirat mandatul de trei ani.

“Eu când am preluat spitalul l-am preluat fără datorii. Astăzi, când stăm de vorbă spitalul este unul dintre cei mai buni plătitori către furnizorii noștri. Marea majoritatea a facturilor noastre se plătesc în 30 de zile, nu în 60, cum ne obligă legea. Nu am avut nicio clipă sincope în gestionarea creanțelor pentru că grija noastră principală a fost să îmbunătățim în primul rând intrările. Las spitalul fără nicio datorie, și mai mult decât atât și cu o rezervă pentru fondul de dezvoltare pentru anul următor”, declara el la momentul respectiv.
Săptămâna trecută Spinean a participat la ședința lunară a Colegiului Prefectural în calitate de director al CJAS Sibiu. Contactat de Turnul Sfatului, Spinean a refuzat să facă declarații, anunțând că va susține un briefing de presă săptămâna aceasta. Conferința a fost stabilită pentru joi, 8 iunie.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus