Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
31°C

Peste 140 de solicitări pentru ISU Sibiu în minivacanța de Rusalii

Peste 140 de solicitări pentru ISU Sibiu în minivacanța de Rusalii

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stingerea a trei incendii, deblocarea ușilor a două locuințe, salvarea victimelor a cinci accidente rutiere, dar și pentru acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 72 de persoane cu probleme medicale, transmit reprezentanții ISU. Alte 63 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.

Joi, 1 iunie o echipă a Punctului de Lucru Dumbrăveni a intervenit în localitatea Dumbrăveni, strada Timotei Cipariu, pentru salvarea unui câine căzut într-un bazin decantor.  Tot joi, Punctul de Lucru Avrig a intervenit în municipiul Avrig, strada Bisericii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Incendiul a cuprins acumulatorul, instalaţia electrică, capota și ornamente din plastic din zona compartimentului motor. De asemenea, la ora 21.44, Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, strada Fabricii, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un centru de colectare deşeuri. Au ars aproximativ 200 kg resturi menajere, fără alte pagube materiale.

Echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea ușilor a două locuințe din municipiul Sibiu, dar și pentru transportul unei persoane supraponderale.

Detaşamentul de Pompieri Sibiu a asigurat în zilele de 02, 03 și 04 iunie, măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor pe timpul aterizării și decolării unui avion militar la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă vrei un job mai bun pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Continental, Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Harley Burger, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus