Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Actualizare. Singura fabrică de creioane din sud-estul Europei, sechestrată în Sibiu.  ”Schuller ne-a amenințat și a incitat la violență”

Actualizare. Singura fabrică de creioane din sud-estul Europei, sechestrată în Sibiu.  ”Schuller ne-a amenințat și a incitat la violență”

Actualizare ora 15.15

Administratorul societății  Bleidinger SRL, Dumitru Nițurad, susține că fabrica administrată de Liviu Schuller, SC Gesib Investment SRL, a fost evacuată legal, în urma lichidării asocierii dintre cele două societăți. În opinia lui Nițurad, Schuller ”ar trebui să negocieze cu proprietarii spațiilor industriale o formulă de colaborare”.

Opinia administratorului societății Bleidinger SRL, formulată sub forma unui drept la replică:

 

 

DREPT LA REPLICA

Fabrica de creioane nu a fost sechestrata ci a reintrat in posesia proprietarilor de drept.

Muncitorii nu au fost batuti.

 

 1. Schuller Liviu si Gesib Investment SRL nu mai detin nici un titlu de folosinta asupra spatiilor situate in Sibiu, str. Raului nr. 30, unde functioneaza in continuare Fabrica de creioane SRL. In conformitate cu actul aditional la contractul de asociere in participatiune din 03.01.2017, Schuller Liviu si Gesib Investment SRL aveau obligatia de a efectua lichidarea asocierii pana la data de 31.05.2017. Conf. punct.4 din actul aditional sus-mentionat, Liviu Schuller avea obligatia sa transfere activitatea de productie incepand cu 01.05.2017 catre Fabrica de creioane SRL
 2. Cat priveste contractul de inchiriere avut de Schuller Liviu – Gesib Investement SRL cu Euro Pencils SA acesta a incetat la 04.05.2017 - la expirarea perioadei de contractare.
 3. La data de 05.05.2017 Bleidinger SRL care detinea legal ( contractul de inchiriere nr.216/2012) spatiile de productie din locatia Raului 30 a procedat la predarea in deplina posesie si proprietate a acestora SC Phoenix Expert Contstruct SRL. In acest context nu mai era necesara punerea in posesie prin intermediul executorului judecatoresc iar hotararea judecatoreasca de suspendare provizorie invocata de Schuller Liviu este practic fara obiect. In acest context nu s-a incalcat nici o dispozitie legala prin actiunea de miercuri, 14.06.2017, ci doar s-au repus lucrurile in legalitate.
 4. Schuller Liviu si Gesib Investment SRL au fost notificati in repetate randuri sa lichideze asocierea si sa procedeze la transferul activitatii de productie si a salariatilor catre Fabrica de creioane SRL. A refuzat uneori cu violenta astfel ca s-a ajuns in situatia ca miercuri dimineata proprietarii de drept ai imobilelor din locatia Raului 30 sa le ia in stapanire evacuand fara acte de violenta ori de amenintare 3 munictori ai Gesib Investment SRL care fusesera in tura de noapte.
 5. Nici subsemnatul Niturad Dumitru nici Eugenia Radu si nici salariatii nostri nu au actionat violent. Dimpotriva Schuller Liviu a incitat muncitorii la violente ajungandu-se pana la spargerea geamurilor si incercarea de a rupe usile de acces in halele de productie. La acel moment in legitima aparare Eugenia Radu a actionat cu spray lacrimogen pentru a opri accesul violent al salariatilor lui Schuller Liviu in niste spatii pentru care acesta nu detine nici un titlu. De altfel in cele doua zile de violente, amenintari, injurii preferate de Schuller Liviu si angajatii sai ( cei mai violenti sunt Baltes si Broscatean) s-au deplasat la fata locului mai multe echipaje de politie – inclusiv Comandantul Politiei Municipiului Sibiu care au constatat pe baza de documente cui apartin dreprurile de proprietate precum si faptul ca Schuller Liviu si Gesib Investment SRL nu mai detin nici un titlu de folosinta. Mai mult reprezentantii politiei, l-au atentionat pe Schuller Liviu si angajatii Gesib Investment SRL sa renunte la violente si sa respecte drepturile de proprietate privata al SC Phoenix Expert Contstruct SRL.
 6. Cat priveste sustinerea lui Schuller Liviu ca ar fi inchiriat cu administratorul judiciar Fineco Insolvency SPRL vreun contract – aceasta este falsa intrucat pe de o parte administratorul judiciar nu a fost confirmat de catre adunarea creditorilor pentru a putea incheia acte juridice valabile iar pe de alta parte nu putea incheia acte juridice cu privire la niste spatii care apartin SC Phoenix Expert Construct SRL, deci altei persoane juridice decat Euro Pencils SA.
 7. Acuzele lui Schuller Liviu la adresa lui Radu Eugenia cu referire la faptul ca si-ar fi executat propria societate sunt aberante in contextul in care chiar domnia sa a fost prezent la executarea silita prin vanzare directa achitand si onorariul executorului judecatoresc Tatu Felician Liviu.
 8. In realitate inca din momentul incheierii contractului de asociere in participatiune cu Bleidinger SRL pe o firma – Gesib Investment SRL – infiintata doar cu cateva zile inainte, aceasta a urmarit preluarea intregii afaceri- productia de creioane si creta industriala – in folosul sau personal si a grupului infractional care-l sustine in frunte cu Maria Bumbaru – Presedinta Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania (ANDR).
Afirmatia de mai sus are in vedere un context  anterior incheierii contractului de asociere in participatiune constand in urmatoarele:
 • Maria Bumbaru a fost consultant managerial al Bleidinger SRL si in aceasta calitate a furnizat toate informatiile financiar-contabile, retete, furnizori etc catre Schuller Liviu si partenerilor sai din Germania;
 • In martie 2016 Schuller Liviu si Maria Bumbaru au constituit o firma in Anglia cu scopul vadit de a prelua afacerea de creioane si creta industriala;
 • Cei doi au contactat principalii clienti Reidinger GmBh si Bleispitz GmBh pe care i-au determinat sa treaca in tabara lor;
 • Maria Bumbaru isi consiliaza partenerul, Liviu Schuller, si in prezent utilizand toate mijloacele nelegale pentru ca acesta sa pastreze afacerea. Doar asa se explica faptul ca Liviu Schuller si-a facut o sectie de productie la Carta jud. Sibiu unde prelucreaza lemnul necesar fabricarii creioanelor. Practic a urmarit ca in final toata activitatea de productie sa o realizeze la Carta, comandandu-si in acest scop si utilajele necesare.
 1. Nici subsemnatul si nici Eugenia Radu nu l-am amenintat pe Schuller Liviu ci dimpotriva acesta ne-a amenintat si a incitat la violenta, in acest sens stand dovada plangerile formulate la Polituia Mun. Sibiu, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu si DIICOT Sibiu.
 2. Cat priveste ‘’ onestitatea’’ domnului Schuller Liviu facem urmatoarele precizari: din noiembrie 2016 nu a mai achiat consumul de gaz desi avea obligatia de a achita utilitatile conform cobtractului de asociere in participatiune nr 22/20.04.2016 si actul aditional din 03.01.2017.
La data de 30 decembrie 2017 Electrica Furnizare a debransat curentul consumat de Liviu Schuller si Gesib Investment SRL pentru neplata unui sold restant de 95000 lei. Pe data de 03.01.2017 Hipic Prod SRL – subconsumator al Bleidinger SRL si ulterior al Fabricii de creioane SRL a achitat soldul restant insa nici pana in prezent Liviu Schuller nu a achitat catre Hipic prod SRL datoria.

In prezent exista o datorie la Electrica Furnizare pentru consumul de energie electrica din ianuarie de 67000 lei iar catre E-ON Energy SA de 233000 lei pentru consumul de gaz si curent consumate de Schuller Liviu si neachitate.

 1. Marfa asa zis sechestrata in realitate a fost inventariata vineri, 16.06.2017, in prezenta si cu concursul politiei economice si a zece reprezentanti ai Gesib Investment SRL.
 2. In contextul sus-mentionat nu ne opunem ca Schuller Liviu sa-si ridice materiile prime si produsele aflate pe flux respectiv finite sub conditia achitarii datoriilor la zi si a lichidarii asocierii astfel cum a fost notificat in repetate randuri.
 3. Cat priveste marsul anuntat acesta este neavenit in contextul in care Fabrica de creioane SRL a anuntat ca face angajari pentru reluarea productiei.
Dl Schuller Liviu ar trebui sa negocieze cu proprietarii spatiilor industriale o formula de colaborare si nu sa dea informatii false ziarului on-line Turnu Sfatului, nici sa instige la violenta proprii angajati care au lucrat personal la Europencils SA si Bleidinger SRL fiind preluati abuziv de catre Schuller Liviu.

 

Cu consideratie,

Niturad Dumitru

Articolul inițial:

De la mijlocul săptămânii trecute, fabrica de creioane din Sibiu, și-a încetat activitatea după ce sediul a fost luat cu asalt, la cinci dimineața de un grup de bărbați. Aproximativ zece persoane, înarmate cu spray-uri cu gaze lacrimogene și cu bastoane electrice au scos muncitorii afară, i-au bătut, iar apoi s-au izolat în interior. De atunci, fabrica administrată de SC Gesib Investment SRL și-a încetat activitatea.

Conducerea fabricii și muncitorii anunță că vor ieși marți în stradă pentru a protesta împotriva pasivității instituțiilor statului în acest caz.

Fabrica de creioane din Sibiu, are o cifră de afaceri de circa 2,5 milioane de euro pe an și are plăți lunare la bugetul de stat în cuantum de 30.000 euro, este renumită în Europa, fiind  singură  din sud-estul Europei care are acest obiect de activitate.

Cum se blochează o fabrică

Miercuri, 14 iunie, la ora 5 dimineața, în incinta fabricii de creioane situate pe strada Râului,  a intrat în forță un grup organizat format din zece bărbați. Aceștia  au distrus ușa de intrarea în curtea interioară a fabricii, au spart lacătele și geamurile și au dat afară angajații SC Gesib Investment SRL din tura de noapte. Ulterior, au împiedicat intrarea muncitorilor în tura de dimineață, rămânând până astăzi în incinta fabricii, împiedicând cu sprayuri lacrimogene și bastoane cu șocuri electrice, accesul celor 110 angajați la locurile de muncă.

Sediul în care SC Gesib își desfășoară activitatea este un spațiu închiriat de la SC Euro Pencils SA de mai mult timp. După intrarea în insolvență a proprietarului clădirii contractul a fost refăcut prin intermediul societății Fineco Insolvency SPRL, administrator judiciar al SC Euro Pencils SA. După ce spațiile au fost cumpărate prin licitație de către o altă societate, Phoenix Expert, contractul a fost acceptat și prelungit tacit, prin emiterea în continuare a facturilor pentru chirie. Administratorul Gesib, Liviu Emil Schuller, susține că grupul de bătăuși, a fost adus din București și coordonat de către Radu Eugenia, administrator al SC Euro Pencils și de către Dumitru Nițurad, administrator al SC Bleidinger SRL. ”Grupul infracțional condus și dirijat de Radu Eugenia și Dumitru Nițurad, au ocupat în forță  fabrica, au  săvârșit acte de violent asupra muncitorilor, au distrus și sustras bunuri, și  au blocat întreagă activitate de producție a Gesib Investment SRL, această fiind în imposibilitate de a  putea  onora comenzile de livrare către clienții externi și interni, toate bunurile acesteia (materie prima, materiale, produse în curs de execuție și produse finite în valoare totală de 300.000 euro) fiind sechestrate de grupul infracțional”, spune Liviu Emil Schuller. Acesta susține că a solicitat ocupanților imobilelor  să i se permită accesul în incintă fabricii pentru a-și recupera  materia prima și produsele finite, dar aceștia nu i-au permis. ”M-au amenințat cu distrugerea bunurilor societății și cu  moartea, dacă nu părăsesc imobilele, fiind lovit cu un baston cu șocuri electrice”.

Autorități pasive

Administratorul Gesib Investment susține că s-a adresat autorităților locale, Poliție, DIICOT,  dar nici una dintre acestea nu a luat măsurile legale necesare  în vederea restabilirii ordinii și intrării în fabrică. ”După șase zile, fabrica este ocupată în continuare, muncitorii nu au  acces la locurile de muncă și întreagă activitate de producție este paralizată”, spune Schuller.

Cum să scapi de faliment

Schuller o acuză pe Eugenia Radu că și-a executat singură propria societate pentru a rămâne în posesia clădirilor. ”Cunoscând iminenta intrării în insolvență, Euro Pencils, prin Radu Eugenia, în vederea punerii la adăpost a bunurilor sale, ajunge la o înțelegere cu societatea  Phoenix Expert Construct, cu o lună înainte de deschiderea procedurii insolvenței, la data de 19.01.2017 și a înstrăinat bunurilor societății prin executare silită, respectiv prin vânzare  directă, cu încălcarea crasă a reglementărilor legale în materie și în fraudă tuturor creditorilor. Există dosarul execuțional nr.136/2016 al BEJ Tatu Felician.  Executarea silită  a fabricii a avut că titlu executoriu un bilet la ordin în cuantum de 5.000.000 lei, emis de Euro Pencils prin Radu Eugenia,  în condițiile în care conturile Euro Pencils erau blocate și ANAF i-a declarat starea de insolvabilitate conform  PV nr.26069/2015. Concret, au fost încălcate disp. art. 117 alin 2 lit. g din Legea 85/2014 prin aceea că debitoarea Euro Pencils, anterior declanșării procedurii insolvenței a efectuat transferuri patrimoniale fără a există o contraprestație echivalentă”, spune Schuller.

Blocați de justiție, deblocați de bătăuși

Împotriva executării silite a fabricii s-au formulat contestații  de către creditori  (dos. 4347/306/, dos. 4263/306/2017 aflate pe rolul Judecătoriei Sibiu), urmare cărora  executarea silită pornită în dos. execuțional nr.136/2016 a fost suspendată prin sentință civilă nr.2909 /18.05.2017 data în dos.5531/306/2017. Cu toate acestea,   adjudecatarul Phoenix Expert Construct a continuat executarea silită și a inițiat evacuarea din spațiile de producție a Gesib Investments și a celor 110 angajați ai acesteia ( dos. execuționale 34/2017, 35/2017 și 37/2014, derivate din dos.136/2016.

Prin încheierea civilă nr.2658/24.05.2017, s-a admis contestația formulată de Gesib Investment și s a dispus suspendarea  executării silite respectiv a evacuării până la soluționarea contestației la executare (dos.5858/306/2017 și dos.5857/306/2017). ”În acest context, orice act de continuare a executării sile, respectiv de evacuare Gesib Investment din spațiile de producție, este nelegal, reprezentând o încălcare a hotărârilor judecătorești și întrunind elementele infracțiunii de tulburare de posesie”, susține Schuller.

Administratorul societății susține că nu înțelege de ce este evacuat dintr-un sediu pentru care a plătit întotdeauna chirie și cum îi sunt sechestrate bunurile și blocată activitatea fabricii, atâta timp cât există o decizie judecătorească ce-i permite să folosească un spațiu.

Eugenia Radu: Vorbesc luni

Administratorul societății Euro Pencils, Eugenia Radu, nu a vrut să comenteze situația. Contactată telefonic de către Turnul Sfatului, Eugenia Radu a declarat că nu vorbește decât luni. ”De ce mă sunați duminică, nu puteți suna luni? Vă rog să mă sunați în timpul săptămânii”, a spus Eugenia Radu.

Filmare din dimineața zilei în care nu s-a mai putut intra în fabrică:

https://youtu.be/gJzyRsKH_Rk

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

58 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

A

Acum 5 ani

Smecherii de bucuresti, oare sunt ale pnl? Poate si cu aprobarea lui iohannis?
Raspunde

Breaking news

Acum 5 ani

Eugenia Radu e fosta sotie a patronului fabricii de creioane.E o facatura a celor doi
Raspunde

biciclist

Acum 5 ani

Si muncitorii aia batuti au facut plangere la politie? Si administratorul a facut plangere la politie? Si politia ce a zis, i-ati intrebat? Povestea mi se pare cusuta cu ata alba, iar voi, Turnul Sfatului, pare ca v-ati pripit cu articolul.
Raspunde

Ion

Acum 5 ani

Ii cunosc pe toți de acolo. Niturad și clica lui sunt niște escroci. Trăiesc de pe spatele Gesib. Niturad , un fost securist.
Raspunde

calin

Acum 5 ani

Alo Politia? Ati primit ordin de la Buc sa stati cuminti? Halal!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Aceasta fabrica nu este a domnului Liviu shuller. A fost preluată abuziv de către acesta, muncitorii au fost angajați pe firma lui și au fost și sunt instigați sa spargă uși, pereți ca el sa-și poată continua activitatea abuziva in aceasta fabrica care nu-i aparține și in care nu a mai plătit dări de foarte mult timp. Oamenii își apăra fabrica așa cum pot. Cum ar fi ca un fost chiriaș de-al meu sa ma oblige sa-l țin in casa mea împotriva voinței mele? Angajații trebuie sa înțeleagă ca fabrica nu este de stat și proprietarul are dreptul sa facă ce dorește cu clădirea sa.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bufnita

Acum 5 ani

Domnule Alin Bratu, conform deontologiei profesionale, informațiile trebuiau verificate înainte de a publica articolul. Nu ați făcut altceva decât sa relatati cuvânt cu cuvânt varianta subiectiva a lui Liviu Schuller. Radu Eugenia și Dumitru Niturad dețin calitatea de proprietari, drept urmare își apară proprietatea. Cei doi pot dovedi cu acte aceasta calitate. Ceea ce invoca Liviu Schuller nu are nici un temei legal. A încercat o preluare abuziva a fabricii prevalandu-se de un contract de asociere in participatiune care nu mai este valabil, i-a convins pe muncitori sa isi dea demisia de la Niturad și sa se angajeze la el, ulterior folosindu-i ca masa de manevra în tot ceea ce urma sa întreprindă. Facturile la utilități, în valoare de sute de mii lei noi, nu le-a achitat de la începutul anului. Documentați-vă în privința acestui personaj și veți fi surprins de "abilitățile" sale de business. Tulburarea de posesie și amenințările cu moartea pot fi invocate de Niturad și Eugenia Radu, dovada numeroasele plângeri penale formulate de către aceștia la toate instituțiile cu atribuții în domeniu.
Raspunde

Mitica

Acum 5 ani

Un tepar Schuller,baiat de cartier.
Raspunde

Sorin

Acum 5 ani

Niturad e avocatul ala de l- a scos pe Bivolaru din puscarie la prima arestare?
Raspunde

Impartial

Acum 5 ani

Proprietarul fabricii, Euro Pencils SA este in insolventa si are datorii de peste 20 mil euro. Cei care se pretind proprietari sunt niste impostori, nu-i asa Alina ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Dacă nu exista proprietari, atunci acest Liviu shuller cui plătea chirie, imparțial? Unor impostori? Și ce deține acest Liviu shuller in aceasta fabrica? Nimic! De ce nu și-a plătit utilitățile de anul trecut? Cine vrea sa i le plătească? Acest Liviu este un las, un manipulator care se ascunde in spatele turmei de oameni care habar nu au despre ce se intampla acolo și îl cred pe acest impostor, shuller care ii minte pentru ca știe ca fără ei, nu ar fi avut acces in aceasta fabrica . Insista sa lucreze in acea fabrica. Cumpărați-va fabrica dacă vreți drepturi. Aceasta fabrica este privată , iar proprietarii au dreptul de a-și selecta angajații. Nu puteți obliga proprietarii sa va lase sa munciți, nu puteri sparge uși, pereți și lacăte pentru ca nu este proprietatea voastră!
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 5 ani

Doamne, ce jeguri de patroni sunt in economia sibiana! Pacat!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Dragi muncitori, mergeți și va căutați de munca in alte părți pentru ca acest Liviu shuller se folosește de voi. Nu este și nu va fii niciodată proprietarul acestei fabrici.. nu vrea decât sa câștige prin orice mijloace bani, folosindu-se de voi prin manipulare și dezinformare! Sunt locuri de munca, sunt patroni care plătesc bine și se plâng ca nu gasesc oameni interesați sa lucreze și voi insistați sa ramaneti in ilegalitate și teroare. Mi se pare cel puțin absurd. Acest shuller nu este Dumnezeu, doar se folosește de voi sa-și atingă scopurile !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dana

Acum 5 ani

Patronii fabricii de creioane au hrănit toate familiile care au lucrat in fabrica. Cat am lucrat pentru domnul Niturad și doamna Cristina am fost tratați că o familie. Nimeni nu a știut sau nu m-am întrebat vreodată din foștii patroni când e ziua mea. Oamenii aceștia nu doar că știa-u dar ne onora-u zilele de naștere! Am plâns în primul an când am văzut că știu cum mă cheamă și că e ziua mea. Am primit respect, atenție la orice probleme aveam, înțelegere și plată muncii mele întotdeauna. Uitați colegîi mei cat bine ne-au făcut acești oameni. Binele se uita repede. Păcat! Acest om care ne-a angajat de o jumătate de an rand pe rand a încercat sa ne minta și să ne transforme în scurtul lui personal. Dacă e așa corect, dacă a platit totul de ce e scandal? Niciodată nu a fost așa ceva în această fabrică. Ne-a pus sa ascundem utilaje în mașini mascate de lemnul pentru producție ne-a pus saturam pentru el fără să ne arate vreodată acte. Nu le arată că noi eram turma , proștii lui, ce înțelegeam noi? Ne-a pus sa spargem ziduri, geamuri să intrăm intr-o fabrica care nu ea noastră e doar locul de munca mintindu-ne și spunând că o facem pe răspunderea lui. Dragi colegi treziți va. Dacă vom face pușcărie pentru domnul Schuller nu cred că familiile noastre îl vor apăra așa cum o fac acum. Înțelegeți că noi suntem muncitori nu infractori.
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

@Dana: bla-bla-bla...Du-te fah la cratiță, ca-ti da rantasu-n foc!
Raspunde

Alexander

Acum 5 ani

"Stia-u", "onora-u", cum poti tortura in asemenea hal gramatica limbii romane? Niturad are aparatori elevati care stiu sa scrie si sa se exprime corect in limba romana. Nu ii mai face deservicii erijandu-te in ceea ce nu esti si nici nu o sa fii niciodata autointitulandu-te "doamna". Si lasa sentimentalismele ieftine si lacrimogene, aici nu isi au rostul. Muncitorii vor salariile la timp, nu zile de nastere omagiate. Muncitorii nu isi doresc sa planga de bucurie ca patronii le stiu numele, ei vor sa aiba siguranta zilei de maine si ca au ce le pune pe masa copiilor. Mai bine intoarce-te, duduie, la telenovelele tale, in business e vorba de cu totul altceva!
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 5 ani

dana esti proasta cu crengi!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Paul

Acum 5 ani

Intradevar ne-am saturat ca noi muncitorii sa fim implicati in scandaluri. Stim ca nu e fabrica lui Schuller dar de la el primim bani si ordine . L-am rugat noi mai multi muncitorii sa ne arate daca mai are un contract si ne-a promis ca ni-l arata , si au trecut cateva zile de atunci . Daca mai are vreun contract cu siguranta puteam sa intram si sa muncim in continuare linistiti DAR SE PARE CA NU ARE . Suntem supusi de cateva luni la minciuni , ni se promite salarii mari , dar nu mai putem sa spargem si sa intram cu forta in fabrica . Sotia mea ma intreaba cand se va termina acest circ si nu am ce sa-i raspund . Pe mine nu ma intereseaza la cine muncesc si doar vreau sa muncesc . D-nul Niturad promite ca ne reangajeaza dar pana nu se termina acest scandal . Cu totii stim ca nu o sa mai muncim la Gesib din cauza contractului expirat . Eu ma pricep cel mai bine la munca cu creioane . Astept sa reincep munca chiar daca o sa muncesc la D-nul Niturad . Pana acum D-nul Niturad ne-a platit pana nu a mai avut bani din cauza lui Schuller , si atunci am fost nevoiti sa ne trecem la Gesib . Eu personal nu o sa particip la niciun protest maine . Am auzitr ca Schuller are multe dosare penale si nu am de gand sa dau si eu cu subsemnatul acolo . Astept sa plece din sibiu si sa ne lase sa lucram , nu sa ne dusmanim cu niste oameni care ne-au platit si ne-au dat de munca atatia ani .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ioan

Acum 5 ani

EU mam reangajat la Fabrica de Creioane . Oameni buni hai sa muncim si sa nu pierdem vremea pe prostest sau scandaluri . S-au reangajat deja 23 de oameni la Fabrica de Creioane ( Bleidinger ) . Haideti sa nu ne pierdem timpul ci sa muncim pentru familiile noastre . Inca se fac angajarii .
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

@Ioan: Du-te de-i tine de urat Danei!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Aceasta este singura soluție pentru cei care vor sa rămână angajați in aceasta fabrica.... sa se angajeze la Niturad. Ceilalți nu vor fi decât părtași la ilegalitățile făcute de shuller, care nu are absolut nici un drept in acea fabrica. A fluturat un contract care nu mai era valabil in care se specifica ca poate rămâne in fabrica pana la data de 29 mai. A trecut acea data și el încă continua sa instige lumea la violenta, sa între cu forța in fabrica, mințindu-i pe oameni și Bagandu-i la înaintare. Oamenii care sparg și intra fraudulos pot da seama in fata legii, pe când shuller se spală pe mâini. Acest escroc a profitat de faptul ca niturad a fost bolnav și a manevrat oamenii in favoarea lui pentru a-și atinge scopurile diabolice. Dar Dumnezeu este sus și nu va lasă ca nedreptatea sa continue. Acest om câștiga foarte mulți bani din naivitatea oamenilor care își doresc sa muncească. Dar oare se merita sa aveți dosare penale pentru ca shuller sa se îmbogățească? Lăsați-l pe el sa-și riște libertatea, nu va implicați in escrocheria acestui om care, repet, nu deține nimic in aceasta fabrica. Se folosește cât poate de mult sa strângă bani pentru a deschide o alta fabrica, mult mai mică in care nu va va putea lua, decât probabil pe 10% dintre voi. Va minte pentru a-și atinge scopurile!
Raspunde

Impartial

Acum 5 ani

Radu Eugenia a inchis o data fabrica in 2012 si a trimis toti oamenii in somaj! Facuse datorii de milioane de euro si a fugit la Bucuresti. Niturad i-a luat locul, a facut creioane si a castigat bani, dar timp de 4 ani s-a judecat cu Radu Eugenia, fiindu-i cel mai mare dusman si, ca si aceasta, a facut datorii. A fugit si el cu firmele la Bucuresti. Acum un an, "datorita bunului sau management", a apelat la Liviu Schuller pentru a se asocia cu acesta pentru ca , altfel, inchidea fabrica. Ramasese fara bani si materii prime. I-a vandut utilajele lui Schuller, a facut tot felul de contracte, dar, cand a vazut ca Schuller nu este prost, s-a asociat cu Radu Eugenia ca sa-l dea afara. A sprijinit-o pe Radu Eugenia, careia i-a fost profesor de smecherii (citeste avocat inainte de 2012!) ca sa faca bancruta frauduloasa si sa treaca fabrica de la proprietarul de drept, Euro Pencils SA, pe o firma controlata tot de ea (Alo, DIICOT, se aude ?). Oare cum se numeste altfel prejudicierea creditorilor, printre care si noi, fostii salariatii, decat bancruta frauduloasa. Proprietarul de drept este Europencils SA-in insolventa, restul ramane sa stabileasca Parchetul Sibiu unde este cercetata Radu Eugenia si Tribunalul Bucuresti unde firmele lui Niturad vor intra in faliment! Dati o cautare pe portalele instantelor judecatoresti si veti vedea cu cine aveti de a face !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Florin

Acum 5 ani

Alo domnule imparțial pe numele tau Viorel Ioniță. Vezi-ti de firmele tale care sunt de mult in faliment datorită ,,bunului tau management,,. Vezi că și tu ești pe portalul instanțelor cu toate firmele în faliment. Ai papat bani frumoși și la Niturad și de la Schuller. ,, Bunul management tu l-ai făcut dle consultant.
Raspunde

Dorin

Acum 5 ani

http://evz.ro/omul-care-l-a-trims-pe-iohannis-la-dna-acuzat-de-escrocherii-imobiliare-avocatul-lui-gregorian-bivolaru-afaceri-ilegale-cu-terenuri-fantoma.html Omul care l-a trimis pe Iohannis la DNA este acuzat de escrocherii imobiliare. Avocatul lui Gregorian Bivolaru, afaceri ilegale cu terenuri-fantomă Dumitru Nițurad. Stiri calde! Un caz halucinant a fost soluționat printr-o decizie a judecătorilor de la Tribunalul București. O femeie s-a luptat în instanță să demonstreze că un avocat a vândut și a încasat bani în numele ei, pe un teren pe care nu îl mai avea de ani buni. În spatele afacerii ilegale se află Dumitru Nițurad, un avocat exclus din Baroul București, în anul 2012. Este cel care l-a apărat, cu ani în urmă, pe celebrul „Guru” Gregorian Bivolaru și a pledat împotriva lui Klaus Iohannis, într-un proces de retrocedare. Devenit celebru după ce l-a apărat pe Gregorian Bivolaru, în anul 2004, și s-a judecat cu Klaus Iohannis, în anul 2006, fostul avocat Dumitru Nițurad s-a apucat de afaceri dubioase cu terenuri. Din informațiile noastre, cabinetul său de avocatură a încheiat mai multe promisiuni bilaterale de vânzare- cumpărare pentru terenuri din zonele turistice Bran, Moeciu, din județul Brașov, dar și din Rucăr sau Dragoslavele, județul Argeș, deși fusese exclus din avocatură. Printr- o astfel de escrocherie, Nițurad a încercat să vândă un un teren-fantomă din județul Argeș. Datoare fără să știe Cazul a ieșit la iveală după ce o femeie din București s-a trezit chemată în fața unui judecător unde i s-a cerut să plătească 100.000 de lei pentru o afacere despre care habar nu avea. Astfel, s-a aflat că Dumitru Nițurad a încercat să vândă, prin falsuri, un teren din comuna Dragoslavele, județul Argeș. Terenul cu pricina aparținuse femeii, dar era înstrăinat încă din anul 2007. Așa cum reiese din documentele aflate la dosarul care s-a judecat la Tribunalul București, victima a cerut înscrierea în fals şi nulitatea absolută a actelor frauduloase încheiate la Cabinet Individual Avocat “Niturad Dumitru”. Fostul avocat a încheiat, în anul 2011, în baza unui contract de fiducie, prin care cabinetul său de avocatură era împuternicit să reprezinte o firmă, o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare a terenului din Dragoslavele cu firma Transeuropa Construct SRL, firmă care și-a schimbat, între timp, denumirea în Transeuropa Commodities SRL. Societatea era controlată de Eugenia Radu, dar în actul încheiat de Niţurad apare ca şi reprezentant al firmei Nicolae Frâncu, care nu avea nicio calitate în cadrul societății, înregistrată la Registrul Comerțului. Practic, Dumitru Niţurad a falsificat semnătura lui Nicolae Frâncu şi victimei. I-a falsificat semnătura Cert este că Nițurad a întocmit două promisiuni bilaterale de vânzare- cumpărare, ca reprezentant al femeii, căreia i-a falsificat semnătura, în baza cărora SC Transeuropa Commodities SRL i-a transferat avocatului în cont, pe 2 și pe 4 februarie 2011, suma de 1,4 milioane de lei. Banii reprezentau avansul pentru terenul din Dragoslavele. În septembrie 2011, înțelegerea ar fi picat. Avocatul Nițurad a înaintat instanței o întâmpinare în care susținea că Eugenia Radu avea probleme financiare și, din această cauză, nu ar mai fi putut achita diferența de bani și renunțat la afacere. În timpul procesului, i s-a cerut lui documentele originale: promisiunile de vânzare-cumpărare și convențiile de rezoluțiune, adică actele prin care s-ar fi reziliat înțelegerile. El a adus patru înscrisuri „conform cu originalul” ștampilate de „avocatul Nițurad”. Culmea este că aceste hârtii au fost acceptate de instanță, deși se vede clar că, în dreptul numelui femeii, pe una dintre promisiuni apar două semnături scrise și cu albastru și cu negru, iar o pagină din document nu este semnată, așa cum ar trebui. La sesizarea avocatei femeii, Elena Ramona Iorga, şi a lichidatorului judiciar numit în cauză, instanța a dispus trimiterea hârtiilor prezentate drept documente originale la Institutul Național de Criminalistică, pentru a se constata autenticitatea semnăturilor. Răspunsul a dovedit că documentele considerate de instanţă a fi originale sunt, de fapt, copii color, care nu pot fi supuse expertizării grafologice şi care nu pot produce efecte juridice. În concluzie, a rezultat că victima nu are nicio calitate procesuală, întrucât nu a semnat nicio promisiune bilaterală în legatură cu acel teren, nu a semnat nicio convenţie de rezoluţiune aferentă promiiunii bilaterale de vânzare-cumparare. A umflat prețul de 90 de ori Din documentele falsificate reieșea că proprietara terenului ar fi reținut suma de 100.000 de lei, cu titlu de sancțiune, pentru neîncheierea contractului în forma autentică. În același timp, firma care virase banii, intrată în faliment, a cerut recuperarea sumei de 1,4 milioane de lei. Pe parcursul procesului s-a aflat și faptul că suprafața de 24.000 de metri pătrați fusese evaluată de Nițurad la 89-90 euro/ mp, deși valoarea reală în zonă era de sub un euro metro pătrat. În cele din urmă, instanța a decis ca fostul avocat să înapoieze banii firmei și a anulat actele întocmite de Nițurad în numele femeii. Fostul procuror care l-a scăpat pe liderul MISA În apărarea sa, Dumitru Nițurad a declarat, în fața instanței, că banii primiți în avans i-ar fi dat, mai departe, proprietarei terenului. Nu aprezentat, însă, niciun act care să dovedească acest lucru. Am încercat să îl contactăm, însă niciun număr de telefon postat pe internet la cabinetul său nu mai era valabil. Dumitru Nițurad a fost procuror la Parchetul Ialomița, până în anul 1991. Apoi, a devenit avocat. În anul 2012, a fost exclus din Baroul București. El l-a apărat pe „Guru” Gregorian Bivolaru, în perioada martie – august 2004 și a reușit să îl scape de închisoare, după ce a fost acuzat că a abuzat de o adolescentă practicantă yoga. La scurt timp după aceea, fondatorul Mișcării Spirituale de Integrare în Absolut (MISA) a cerut azil politic în Suedia, unde se află și astăzi, deși e dat în urmărire internațională prin Interpol. Procesul care a dus la cercetarea lui Klaus Iohannis De asemenea, în anul 2006, Dumitru Nițurad l-a apărat pe Vasile Teușan, un sibian care l-a dat în judecată pe primarul, de atunci, Klaus Iohannis. Acel proces a condus la cercetarea actualului președinte al României pentru abuz în serviciu, pentru retrocedarea unui imobil care era, deja, cumpărat de Teușan de la stat. În urma acestui caz, Klaus Iohannis a fost cercetat și de DNA.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Liviu

Acum 5 ani

Oooo lume noua pe aici. Locotenenții Dnei Bumbaru sau chiar ea? Nu v-a arestat inca Parchetul Dna Bumbaru? Inca îl țineți în brate pe Liviu Schuller? Nu va mai plac bomboanele cu lichior acum sunt bine alea nemțești!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Robert

Acum 5 ani

Eu traiesc prezentul si ma gandesc la viitor,pentru mine si familie.Ganditiva ca Dl.Niturad va asigurat locurile de munca cat timp a fost sanatos, lasandule afacerea pe mana unor persoane care a avut mare incredere, care vor sa-i fure afacerea.Eu am incredere in Dl.Niturad ca va continua ceea ce a inceput cu ganduri bune pentru el si angajati. In concluzie indicat ar fi sa fim alaturi si sa colaboram cu Dl.Niturad pentru a continua sa avem locuri de munca si salarii decente.
Raspunde

DESTUL

Acum 5 ani

Mi se pare cel putin de bun simt ca atunci cand ne referim la o persoana sa ne asiguram ca-i scriem corect numele: e Schuller nu Shuller. Pe de alta parte nu inteleg muncitorii sa-si caute de lucru in alta parte sau sa se angajeze la Niturad ? Daca tot ati auzit ca dl. Schuller are multe dosare penale, poate va informati ca dl. Niturad , fostul procuror, fostul avocat - oare de ce este fost -il depaseste covarsitor. Pentru toti cei care vreti sa-l ridicati pe dl. Niturad la rangul de ''OM", in cazul in care ati uitat pe site-ul ANAF exista o lista a datornicilor din care marele "OM" care v-a hranit familiile, v-a felicitat de ziua domniilor voastre, v-a platit munca, v-a dat cele doua salarii restante de la EURO PENCILS pe care vi le-a promis (pardon asta a ramas doar promisiune, poate acum vi le da) face parte cu mare brio sau suma. Obligații fiscale restante 1 BLEIDINGER PRODUCT SRL 30547752 691.030 147.811 838.841 838.841 0 255.898 65.707 321.605 321.605 0 2 BLEIDINGER SRL 30421893 846.436 94.610 941.046 941.046 0 1.142.372 82.030 1.224.402 1.224.402 0 Datele complete pot fi accesate cu usurinta pe site-ul : https://www.anaf.ro/restante/index.xhtml
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Adina

Acum 5 ani

Postați articole mincinoase pentru care cel care le-a publicat a răspuns. Nu mai aruncați cu noroi mai întâi probați cele afirmate. Omul mamei detectivilor Bumbaru! Valorile întotdeauna sunt terfelite de presă!
Raspunde

iulia

Acum 5 ani

Tu Adina draga, ce contează daca sunt sau nu minciuni?...Bine ca avem si noi subiect de socializare. Apropo, tie ti-a ieșit rantasu, sau ai pățit si tu ca Dana?
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Cristina nu te mai da alina. Se termina si fierul vechi, cuprul din manometre este gata și cu creta nu o mers.
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Niturad și Gina Radu sunt cei mai mari mincinoși au făcut front comun după ce au fost cei mai mari dușmani
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Deviati de la subiect..... nu are nici o legătura trecutul unui om cu faptul ca acest shuller, Schuller, cum s-o chema( nu am nici un interes sa-i învăț numele) nu este proprietarul acestei fabrici. Indiferent ce fac sau au făcut patronii, rămân totuși patroni și au dreptul de a face ce doresc cu imobilele lor. Schuller sa-și cumpere fabrica, nu sa o ia cu forța! Dacă aceasta fabrica aparținea domnului Schuller, cu siguranța poliția, ar fi luat măsuri și l-ar fi ajutat sa reintre in posesia fabricii. Este logic ca atâta timp cât nu se iau aceste măsuri , lucrurile stau de partea proprietarilor. Dacă la mine in casa este mizerie, tu ai dreptul sa pui stăpânire pe casa mea ? Eu fac mizerie, eu fac curat.. este problema mea ce fac in casa mea!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MAFIOTU NR 1

Acum 5 ani

Mai oameni buni nu vedeti cum va duce cu mimciuna liviu schullar vai chiar nu ganditi sunteti oameni in toata firea eu va dau un sfat maine sa stai acasa in banca voastra si nu mai faceti nici un protest ca sar putea sa va loati si amenda eu va zic cand vedeti ca se linistesc apele sa va duceti frumos la poarta fabrici si sa o cautai pe Domnisoara Mocanu Cristina si sa vorbiti civilizat si sa spuneti ca sunteti pentru angajare si eu va spun ca o sa fiti angajati din nou la fabrica de creioane unde vati castigat painea ca liviu schullar nu mai are nici un contratc cu domnul niturad dumitru un om cu un mare caracter un om care ajuta oameni dar pacat ca este in preajma unei persoane care il tradeaza mereu si nu isi da seama
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

MAFIOTU NR 1

Acum 5 ani

Mai oameni voi nu vedeti ca va minte liviu schullar eu va zic sa fiti mai cu capul pe umeri ca aveti si voi o anumita varsta ati muncit atatea ani in fabrica ai poate si 30 de ani eu va zic ca de saptamana vitoare sa va duceti la poarta fabrici si sa o cautati pe domnisoara Mocanu Cristina o femeie de nota 100 si sa ii spuneti ca sunteti pentru angajare si eu va garantez ca o sa lucrati din nou in acea fabrica unde ati castigat un banut unde ati dus o paine acasa la cei dragi nu va mai lasati duci de minciunile lui liviu schullar si fiti cu capul pe umeri ca patronul fabrici o sa fie tot niturad dumitru un om cu un mare caracter
Raspunde

Cucuveaua neagra

Acum 5 ani

Mai nea liviule nu vezi boss ca nu mai ai loc de intors cu noi angajati astia sunt mai tineri la fabrica acum tineretul este la putere voi tepari visa dus vremea nu mai sunteti ca pa vremea voastra faceti tata cerere scrisa la presedinte si spunei sa te pensioneze pe caz de boala
Raspunde

Cucuveaua neagra

Acum 5 ani

Liviuta tata eu team zis ca cu tepele aste nu merge ai ca o sa urmeze si surioara ta maria bombaru da nui problema ca cunosc eu o persoana draga mie care a fost informatorul tau care cum aparea o miscare erai si infirmat si mie nu mia placut nici o data sa iti tradezi sefu si intro buna zi o sa ii demonstrez
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Cristina zisă alina faceți angajări pentru demolări și tăiat fier vechi că sa aveți pentru luna de miere creioane face Schuller voi l-ați adus pe Schuller ați crezut că îi dați o țeapă cum le-ați dat la alții
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aici vulturu plesug

Acum 5 ani

In ciuda multor afirmati la adresa fam niturad eu imi permit sa intervin cu un scurt comentari la intregul numar de angajati ai fabrici eu zic sa va duceti la poarta fabrici si sa cereti noi contracte de munca de la o singura persoana Domnisoara Mocanu Cristina singura persoana care are ultimul cuvant in fabrica
Raspunde

Dana

Acum 5 ani

Oamenii cu bun simt scriu lucruri de bun simț. Comentariile răutăcioase ale ,,domnișoarelor,, susținătoare nu fac decât să arate în ce s-au transformat oamenii odată muncitori corecți și cinstiți. Desi nu cred că aici răspund colegii cu care am împărțit o pâine , bucuriile și necazurile atâta amar de ani.
Raspunde

Alina

Acum 5 ani

Inteligenta ta lasă de dorit dacă ma consideri a fi Cristina, domnule Schuller. Sunt o persoana care vede lucrurile logic, spun eu. Știu cine sunt proprietarii firmei și am văzut tot circul domnului Schuller care s-a ascuns de fiecare data in spatele numărului mare de muncitori manipulați. Dacă nu sunteți las, dacă sunteți un bărbat adevărat și dețineți adevarul absolut, de ce nu intrați legal in acea fabrica, de ce va folosiți de oameni pentru a sparge ziduri, lacăte și ferestre? Dacă sunteți atât de corect, răspundeți subiectiv și nu o mai ocoliți pe la Pitești! Încă o rugăminte am...nu-mi subestimati inteligenta comparandu-ma cu Mocanu Cristina, va rog!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alina

Acum 5 ani

Dacă as fi angajata la firma dumneavoastră , nu as accepta pentru toți banii din lume sa intru la servici pe geam, sa sparg uși, lacăte și sa ma îmbrâncesc cu lumea. Mi se pare absurd și nu înțeleg cum ați reușit sa manipulați oamenii in așa fel. As merge in orice alt loc de munca ca sa am liniște, nu sa-mi fac probleme cu legea pentru ca alții, pe spinarea mea sa se îmbogățească. Este strict părerea mea in urma a celor văzute. Nu va înțeleg nici pe dumneavoastră domnule Schuller, de ce insistați sa trăiți in asemenea haos. Aveți o vârsta respectabila, o vârsta care va recomanda sa trăiți in liniște și pace ... pentru ce vreți sa călcați pe cadavre? Pentru ce va doriți sa va îmbogățiți in felul acesta lipsit de scrupule? Nu duceți nimic in mormânt. la vârsta dumneavoastră oamenii ies la pensie și plimba câinii prin parc, nu stau sa atârne prin fabricile altora și se îmbrâncească cu lumea sa facă vreun atac de cord!
Raspunde

Andrei

Acum 5 ani

Pentru mafioți și păsări: mergeți la școală și învățați să scrieți! Ma-ta are cratima!
Raspunde

Florin

Acum 5 ani

A dat pe afara inteligenta pe pagina asta. Oricine comentează ceva este corectat de dna avocat pupincurista lui Schuller. Dar tu când scrii fah..din ce categorie faci parte Dna cu o mie de nume? Nu ai curaj sa scrii cine ești...lasă că știm noi! Sub identitate falsa, lasă corectarile gramaticale! Doar atât poți?
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

Florine, tu esti cel mai "tare"....
Raspunde

Leana

Acum 5 ani

Radu Eugenia cea mai corectă femeie din lume, a dat țepe in Porumbacu , Sibiu și București.astept cu nerăbdare să mă angajez la domnișoara Cristina Mocanu pentru că ea a fost și este cinstită.
Raspunde

Anticucuvele

Acum 5 ani

Mai terminati cu penibilul! Mocanu Cristina a fost și este o nulitate. Sa vorbim lucruri reale, nu din telenovele. Proprietarii fabricii sunt , dacă va place sau nu, Eugenia Radu și niturad Dumitru. Restul sa se abțină . Cristina Mocanu și Andrei vernica , probabil de la atâtea ierburi aromatice consumate, ați început sa visați frumos ca veți fi din nou pe cai mari! Cristina Mocanu nu are cum sa facă angajări la fabrica, visează!
Raspunde

Maria

Acum 5 ani

Aveți mare dreptate, nu o sa accepte nimeni ca un pusti cum e Andrei sa ne conducă pe noi. E un mare îngâmfat și el și și Domnișoara Cristina Niturad. Andrei asta nu are nimic în fabrica decât un contract de munca și atât. Sa nu se dea drept șef. Și Cristina e asociat și atât nu decide ea cine sa muncească sau nu.
Raspunde

Magheran Ovidiu

Acum 5 ani

M-as fi bucurat sa amintiti in acest articol cum a inceput intreaga poveste. Pe scurt sa observati cum este implicat si politicul. In anul 2012 undeva in luna iulie, Domnii Hategan Ovidiu (fost director la aceasta fabrica), Dnul Ionita Viorel (recunoscut in oras ca bucurestean venit si delapidand fabrici de lapte, avand Imperium si Gasthof Clara, fost presedinte al Partidului Conservator Sibiu) si Domnul Niturad (fost avocat al lui Bivolaru) au intrat in cardasie cu 2 firme din Germania, peste noapte in sediul fabricii Republica, impreuna cu alti angajati pupincuristi; administrat de o doamna din Bucuresti cu origini in Sibiu. Intrarea s-a facut peste noapte !! S-au luat acte, s-au furat tot ce s-a putut !
Raspunde

Ramona

Acum 5 ani

Pentru noi, cititorii neimplicati in acest scandal sunt evidente cateva detalii care undeva nu se leaga: dl. Niturad , Administratorul firmei Bleidinger afirma la pct. 3 ca a predat "posesia si proprietatea" firmei SC Phoenix Expert Construct SRL iar in 14.06.2017 lucrurile s-au repus in legalitate. De aici ar tebui sa intelegem ca el so dna Radu reprezinta Phoenix Expert Construct ? Daca exista aceasta proprietara de drept nu credeti ca ar trebui sa-si apere interesele prin reprezentantul sau legal si nu prin reprezentantii altor firme? Si daca e asa , de ce angajarile le face Fabica de creioane SRL ? Daca a avut o relatie de afaceri asa de dificila cu dl. Schuller de ce ii sugereaza o negociere "cu proprietarii spatiilor industriale "? Ce interes ar avea sa se ajunga la o intelegere cand el a anuntat reluare productiei de catre Fabrica de creioane ? E asa de greu sa citim ?
Raspunde

Marmota invelea ciocolata in staniol

Acum 5 ani

Iauzi tupeu de femeie fara caracter sare direc ca paduchiele fix in fata p..i cum sa vb tu asa de domnisoara mocanu cristina si de sotul dansei vernica andrei ca sunt niste persoane cu o notorietate de nota 10 fata de tine o fememeie din ani 70 expirata si fara termen de garantie o femeie numai pe interes pe vacante in alte tari pe mancaruri bune pe bani cui pe bani fabrici daia ajuns fabrica unde s ajuns din cauza ta bogatu vagina pardon gina cine era prin moluri cine sa plangea mitrut mitrut iami si mie baltonul asta ca este ultimu si este oferta te rog cine bea vinuri scumpe cine dormea cu sticla sub perna e acu sa vezi ca exzista o scara care d-zeu o pune la toata lumea uni urca alti coboara asa ca nu te mai lega muma paduri de cristina si de aliei sot andrei ca fara iei 2 fabrica nu mai era azi asa ca pe andrei sa il pupi fix unde nu il arde soarele asa ca tu dute la garsoniera ta la margine bucurestului si odihnesteti batrinetile singurica
Raspunde

Fără cuvinte

Acum 5 ani

Mai documenteaza-te înainte de a vorbi. Nu se va angaja nimeni in acea fabrica cât timp Mocanu va face angajări. Este cea mai urâta persoana . Angajații nu se vor veni niciodată la ea. O fi ea asociata , dar este asociata și pentru datorii, nu doar la câstiguri. Când va face Mocanu ceva din banii ei personali pentru aceasta firma, când va platii angajații care nu au fost plătiți din cauza ca ea cheltuia bani pentru a-și găsi iubirea pe la grădinița, atunci Mocanu va fi o persoana de ridicat in slavi. Deocamdată este singura responsabila pentru situația in care se afla fabrica acum.
Raspunde

cucuveaua trista

Acum 5 ani

Bravo, domnisoara Cristina nu va lasati la toate cucuvelele din anii '70. Chiar daca sunteti si d-voastra din anii '70 sunteti mai speciala datorita radacinilor si actiunilor corecte fata oamenii pesterilor care va sustin pana la.........piata cibin.
Raspunde

cucuveaua trista

Acum 5 ani

Am uitat "de-ul" pe la rosu si negru.
Raspunde

Dorin Nicolae

Acum 5 ani

Doamna alina cum va simțiți pe post de paznic la cretă.nu o sa ajungi niciodată la nivelul Cristinei .e o fata prea finuta pentru lumea asta.
Raspunde

Anticucuvele

Acum 5 ani

Ati făcut mahala și aici. Sunteți penibili!
Raspunde

Anonim

Acum 5 ani

Soțul dânsei care este de o vârsta cu fiica "dansei". Voi realizați cât sunteți de penibili? Uitați-va la comentariile voastre, la felul cum scrieți. Mai dați puțin pe la școala și apoi lăudați-va cu afaceri. Deocamdată nu ați trecut nici de clasa 1! A ajuns lumea sa ridice la rang înalt persoanele de ultima speța și sa denigreze oamenii cu valori morale! Nu faceți decât sa va faceți de minune pe voi și fabrica despre care vorbiți prin comentariile voastre agramate și de mahala.
Raspunde

De la o persoana draga tie" gina bogatu "

Acum 5 ani

"Anonimule " macar daca esti asa desteapta dati numele pe fata vrei sa iti zic eu numele de scena gina vagina pardon bogatu esti o femeie ieftina fara eticheta o femeie pe interes esti mai rau decat o capuse asa ca nu mai vorbi la adresa lui Andrei si a iubitei lui Cristina ca daca te iubeai si u cu sotul tau cum se iubesc iei iereai o valoare dar nu esti ca te cunosc destul de bine macar iei 2 au facut ceva pentru fabrica dar tu ce ai facut decat sa o duci in jos si sa papi bani doar un singur punct iti zic din cate asuri am de cate mii de euro a fost nunta ta ???? Asa ca nu mai judeca lumea uitate in gradina ta si pe urma sa vb despre Andrei si partenera lui Cristina nu conteaza varsta conteaza sa fii pe aceasi unda nu am vazut certuri si zile amare intre iei dar intre tine si sotul tau da din 12 lui cate are anul 11 au fost certuri asa ca sa iti fie rusine
Raspunde

oli

Acum 5 ani

Se face producție în continuare la fabrica de creioane, se lucra la negru, se fura statul, politia s anaful în acest timp nu face nimic de ani de zile, ei sunt dușmani pt. Public , si parteneri de furat în realitate,
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus