Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sibienii, invitați la Festivalului Studențesc Sibiu Dans Festival

Sibienii, invitați la Festivalului Studențesc Sibiu Dans Festival

Un maraton de spectacole și workshop-uri. Așa sună cea de de-a XIII/XXV-a ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL. Organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu, în perioada 30 iunie – 2 iulie, acesta va include și workshop-uri cu cele mai recente dansuri originale ale studenților romȃni și a celor de peste hotare, precum și dezbateri pe temele dansului și ale selecției artistice contemporane.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu îi invită pe toți sibienii și nu numai vineri, 30 iunie, de la ora 1900, la Cercul Militar, pentru a urmări cu o competiție caustică la secțiunile solo, duet, grup, formație și ansamblu. Zilele de sȃmbătă, 1 iulie și duminică, 2 iulie, vor aduce atȃt un spectacol de dans pus ȋn scenă de Compania de Dans ”One Dream”, cȃștigătorii ediției anterioare, cȃt și festivitatea de premiere și mese rotunde pe temele dansului și coregrafiei. Intrarea este gratuită.

SibiuDans1

„Veniți din țară și străinătate, studenții ȋși vor etala ȋncă o dată pe scena sibiană talentul, dedicația și perseverența într-un weekend plin de creații originale care vor oglindi atȃt pasiunea, cȃt și visele și speranțele tinereții”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Sibiu Dans Festival 2017 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Județean Sibiu, prin Filarmonica de Stat Sibiu, Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu. Pentru cei departe de țară sau care nu vor fi ȋn Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

SibiuDans2

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus