Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Polițiștii sibieni, recomandări pentru Turul Ciclist:  Să dăm dovadă de fairplay

Polițiștii sibieni, recomandări pentru Turul Ciclist:  Să dăm dovadă de fairplay

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Turului Ciclist al Sibiului, polițiștii Serviciului Rutier au luat o serie de măsuri atât pentru buna desfășurare a competiției, cât și asigurarea fluenței traficului rutier

"Să dăm dovadă de respect în trafic, de fairplay, de răbdare, să le respectăm bicicliștilor traseul de deplasare, să îi încurajăm de pe margine dar cu respectarea recomandărilor adresate de către polițiștii care asigură măsurile de siguranță. Acolo unde sunt echipe de poliție, respectați indicațiile acestora, sunt instituite pentru siguranța tuturor", sunt recomandările polițiștilor sibieni adresată tuturor participanților la trafic, dar și la eveniment.

Participanților la trafic le este recomandat să fie atenți și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și de ordine publică aflați pe traseu.

Începând de astăzi până duminică, competiția se va desfășura potrivit următorului program:

05.07.2017: cursa contratimp individual în Centrul istoric al municipiului Sibiu; 06.07.2017: cursa pe traseul Sibiu – Slimnic – Șeica Mare – Blaj – Cristian – Poplaca – mun. Sibiu. Va fi tranzitat județul Alba. (în total fiind parcurși 212 km); 07.07.2017: cursa pe traseul Sibiu – DJ 106 – Cisnădioara – Cisnădie – DN 1 – Veștem – Săcădate – Nucet – Agnita – Sasciori – Nou Roman – DN 1 – Bâlea Lac (160 km); 08.07.2017: cursa pe traseul Sibiu – Jina – Sebeș – Jina – Săliște – Gura Râului – Păltiniș (211.5 km); 09.07.2017: cursa pe traseul Sibiu – Bârghiș – Biertan – Mediaș – Slimnic – Șura Mare – mun. Sibiu –cu sosire în Piața Mare (finishul competiție) (150 km)

Pentru buna desfășurare a competiției, pe timpul derulării acesteia, vor fi dispuse următoarele măsuri:

- pe întreg traseul de deplasate, cicliștii sunt însoțiți de echipaje ale poliției rutiere care vor lua măsuri de restricționare temporară a segmentelor de drum pe care aceștia le traversează; precizăm faptul că aceste restricții vor fi de scurtă durată, având în vedere viteza cu care se deplasează bicicliștii, iar restricțiile de trafic vor fi ridicate imediat ce ultimul competitor traversează segmentul respectiv;

- circulaţia vehiculelor va fi dirijată pe străzi adiacente, atât la sosire cât şi la plecarea bicicliștilor;

- intersecţiile principale ce converg traseului de deplasare vor fi asigurate cu agenţi de poliţie rutieră şi de ordine publică iar un echipaj în adâncime va asigura defluirea vehiculelor pe traseul de deplasare;

- premergător sosirii caravanei se va elibera traseul de obstacole şi se va asigura sosirea şi startul cursei.

foto Turul Ciclist

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

icecube

Acum 5 ani

grija mare la asfalt. unele portiuni sunt atat de varza incat daca da plutonul tare in ele imposibil sa nu cada cineva. Si nu, nu sunt la dracu, sunt aici in jurul orasului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus