Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Prefectura anunță că mărește programul la Pașapoarte până la 11 ore și jumătate

Prefectura anunță că mărește programul la Pașapoarte până la 11 ore și jumătate

După ce sibienii s-au plâns că trebuie să stea la coadă pentru eliberarea pașaportului de la prima oră a dimineții, iar cozile ajungeau și până la câteva sute de oameni, Instituția Prefectului Sibiu anunță că ia măsuri.

Astfel, ghișeele Serviciului Pașapoarte vor fi deschise, zilnic, câte zece ore și jumătate, iar miercurea chiar 11 ore și 30 de minute.

”Prefectul Lucian Radu a decis extinderea programului de lucru cu publicul la ghișeele Serviciului Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple, din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu”, anunță Prefectura într-un comunicat de presă.
Începând de luni, 10 iulie, 2017, programul va fi următorul:

luni, marți, joi și vineri: 7,00 – 17,30

miercuri: 7,00 – 18,30.

Măsura extinderii programului de lucru a fost luată pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se adresează Serviciului Pașapoarte în număr foarte mare în această perioadă.

”Precizăm faptul că, în fiecare joi, doi angajați ai Serviciului Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple, din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu, se deplasează la Mediaș, pentru preluare de cereri și eliberarea pașapoartelor”, mai spun reprezentanții Prefecturii.
Aproximativ 25% din cetățenii care se adresează, în această perioadă, Serviciului nostru au domiciliul în alte județe.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

blabla

Acum 4 ani

Articole de 2 bani menite sa arunce cu noroi in Serviciului Pașapoarte. Cine ne pune sa mergem la coada de la 5 dimineata cand ghiseul se deschide la 8? Poate ca ar fi trebuit exclusi cei ce vin din Brasov si stau la coada in Sibiu. Nu se incadreaza in Brasov, au totusi nevoie de pasaport si ingroasa randurile in Sibiu! DAR si Brasovul are problemele lui... Cei din Fagaras merg la pasapoarte in Brasov pt ca nu au centru de pasapoarte in Fagaras. Articol ampixulea numa ca sa dam cu noroi in Serviciului Pașapoarte Sibiu Tipic TS
Raspunde

RBT

Acum 4 ani

Daca se va deschide ghiseul la 7, atunci se va sta la coada de la 4 dimineata... Mare gaselnita, tot atat de mari vor fi cozile si in continuare...
Raspunde

Petrut

Acum 4 ani

Bravo, e o masura buna ! In Brasov de ce nu se poate face acest lucru ? Trebuie sa venim din Brasov in Sibiu sa ne rezolvam pasapoartele ?
Raspunde

DD

Acum 4 ani

Azi dimineata am stat la coada 2.5 ore, iar la final nu am prins bon! A fost foarte multa lume! De precizat e ca sunt tot felul de "specimene" care vin si intra in fata sau iau cate 4-5 bonuri odata! Unde e jandarmeria sa organizeze si sa apere drepturile cetatenilor? Prefectura in cooperare cu jandarmeria ar trebui sa asigure corectitudine si ordine!
Raspunde

emil

Acum 4 ani

trei zile la rând am stat la coadă... fără rezultat. m-am simțit umilit. am simțit întregul popor român umilit. erau și mame cu prunci de țâță acolo. nimeni nu le-a ușurat intrarea. au stat cu bebelușii în brațe cot la cot cu toată lumea. totuși ceva am remarcat la partenerii de așteptare - umorul. o răbdare încărcată cu scârbă mocnită și umor. foarte mult umor. nicio înjurătură. țara asta nu știe ce mult pierde prin plecarea acestor oameni pe alte meleaguri. poate luni va fi mai cu noroc. cu stimă, emil
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus