Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Restricții de circulație astăzi pe Transfăgărășan și alte drumuri din județ

Restricții de circulație astăzi pe Transfăgărășan și alte drumuri din județ

Pentru desfășurarea etapei a doua a Turului Ciclist al Sibiului, programată vineri, 7 iulie, au fost instituite următoarele restricții de trafic pe drumurile naționale:

— pe DN 7C — Transfăgărășan, pe segmentul de drum cuprins între km. 122+500 și km 129 +500 (între Cârțișoara și Bâlea Lac), circulația rutieră va fi restricționată temporar pe perioada trecerii caravanei cicliste, respectiv în intervalul orar 1430-1630;

— circulația va fi închisă în tunelul de la Bâlea Lac, pe sectorul de drum cuprins între km 115+926 și km 116+808, în intervalul orar 1400-1600.

Cursa de mâine se va derula pe traseul: Sibiu — DJ 106 — Cisnădioara — Cisnădie — DN 1 — Veștem — Săcădate — Nucet — Agnita — Sasciori — Nou Roman — DN 1 — Bâlea Lac (160 km).

Recomandarea polițiștilor sibieni adresată tuturor participanților la trafic, dar și la eveniment este să dăm dovadă de respect în trafic, de fairplay, de răbdare, să le respectăm bicicliștilor traseul de deplasare, să îi încurajăm de pe margine dar cu respectarea recomandărilor adresate de către polițiștii care asigură măsurile de siguranță. Acolo unde sunt echipe de poliție, respectați indicațiile acestora, sunt instituite pentru siguranța tuturor!
Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus