Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

VIDEO Grindină „s-o întorci cu lopata” în județ. Ploi așteptate și în orele următoare

VIDEO Grindină „s-o întorci cu lopata” în județ. Ploi așteptate și în orele următoare

Zona de sud-vest a județului a fost scena celor mai intense averse de ploaie din cursul zilei de ieri, sintetizează meteorologii sibieni. Ei anunță că fenomene similare se mai pot produce și în această noapte, precum și în cursul zilei de sâmbătă.

În cursul zilei de joi, cele mai mari cantități de apă au căzut la Avrig, meteorologii sibieni estimând cantități de 20 de litri pe metru pătrat căzute în zona orașului din apropierea râului Olt. Tot potrivit meteorologilor, grindină a căzut tot în zona Avrigului, dar și la Racovița și la Bâlea. Un cititor al Turnul Sfatului a trimis și imagini cu ploaia însoțită de grindină care a căzut la Avrig. Straturi groase de grindină au rămas în curțile oamenilor după ce ploaia s-a oprit.

În ceea ce privește rafalele de vânt, deși și la Sibiu s-au manifestat, cele mai puternice au fost înregistrate de către meteorologi la Bâlea, unde vântul a avut și viteze de 70 de km/h. „Evenimentele meteo de ieri se încadrează în instabilitățile specifice anotimpului cald. La noapte și mâine mai sunt șanse de averse, următoarele ploi fiind anunțate pentru zilele de miercuri – joi ale săptămânii viitoare“, mai arată meteorologii sibieni.

Foto și video: Horațiu Pană

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus