Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

VIDEO Un angajat al Piețe Sibiu SA își dă jos pantalonii și devine violent în fața unui sibian: „mă apuc de tine de îți dau niște bătute!“

VIDEO Un angajat al Piețe Sibiu SA își dă jos pantalonii și devine violent în fața unui sibian: „mă apuc de tine de îți dau niște bătute!“

Un angajat al SC Piețe Sibiu SA, societatea din subordinea Consiliului local responsabilă de administrarea piețelor din oraș, a devenit vulgar și violent în dimineața zilei de duminică, lovind telefonul și fața unui sibian.

Incidentul a avut loc în jurul orei 08:00, a zilei de duminică, în Piața Obor. Sibianul care a fost agresat de angajatul societății deținută de oraș a intrat în târg cu scopul de a-și vinde mașina proprie. „Am plătit tichetul și am încercat să găsesc un loc. Cum erau formate mai multe coloane de mașini, am văzut că pe coloana a doua era un loc liber la începutul acesteia. Acest loc se afla la aproximativ 50 – 60 de metri de poarta de la intrare și am oprit acolo. După aproximativ 20 de minute, a venit un domn în vestă reflectorizantă și a început să strige să mă mut. Am întrebat respectus de ce vine acum să mă mut și de ce nu a venit când am parcat, întrucât angajații Târgului au văzut unde am oprit“, povestește, pentru Turnul Sfatului, Remus Novac, sibianul agresat mai apoi.

Cel care devine violent este, însă, următorul personaj al scenei, tot un angajat al societății Piețe Sibiu SA. „Acel om a plecat și a venit domnul din imagine, care a început să dea cu pumnul în mașină și să urle la mine să plec. Atunci am scos telefonul și continuarea o vedeți în filmuleț. M-am mutat în altă parte, căci după cum ați auzit m-a amenințat. Oricum, m-a lovit în barbă și a aruncat și telefonul pe jos“, mai descrie Remus Novac.

În imaginile surprinse de acesta, se poate vedea cum angajatul societății este, în același timp, și vulgar și agresiv: își dă jos pantalonii pentru a fi fotografiat, după care devine violent și rostește tot felul de amenințări. „Dă-i drumul de aici… dă-i drumul… Stăi că-mi dau pantalonii jos să-mi faci poză. Stai așa că-ți arăt c…l, să-mi faci poză. Hai!“, sunt printre primele cuvinte ale angajatului SC Piețe Sibiu SA, atunci când vede că este filmat. Mai apoi, respectiva persoană devine tot mai violentă în limbaj și comportament. „Tu crezi că mie mi-i de poza ta? Dă-i drumul de aici, mă, n-auzi?“, se apropie angajatul Piețe Sibiu SA de mașina sibianului agresat, care a arătat, calm, că va părăsi locul. Angajatul nu a mai avut, însă, răbdare și, prin geamul întredeschis, a lovit în telefon și, în același timp, a lovit și fața celui care filma. „Dă-i, mă, drumul de aici cu telefonul tău cu tot… dă-i drumul… dă-i drumul că mă inervez pe urmă, de nu mă apuc de tine de îți dau niște bătute de sari ca mingea… dă-i drumul, mă, n-auzi!“, mai urlă angajatul în timp ce sibianul agresat își recuperează telefonul de pe podeaua mașinii.

Remus Novac spune că l-a reclamat pe angajatul recalcitrant al Piețelor la Poliție, urmând ca în cursul zilei de luni să se prezinte și la un medic legist.

angajat piete sibiu sa 4 angajat piete sibiu sa 3

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

politrucul

Acum 4 ani

Noi "susținem" echipa F.C. Hermanstadt !
Raspunde

Bobo

Acum 4 ani

Angajatii lui Birtz..De ce va mirati?
Raspunde

MC.D

Acum 4 ani

...pai daca asa li se transmite de la conducere, acest tip de comportament trebuie pus in aplicare permanent de fata cu `*infractorii*...asa erau si cei e la ridicari auto, asa sunt si cei din Obor...lipsiti de minimul bun simt si respect...
Raspunde

Marius

Acum 4 ani

pacat niste batrani cu apucaturi de comunisti , proprietari pe tarla ne ameninta , Cum a trecut testul psiho la angajare ???? La fel se intampla si in muzeu si la zoo. Atentie mare
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dino

Acum 4 ani

Sighienii!!!!
Raspunde

Anonymus

Acum 4 ani

asta merita o cheie de roti in cap... ma scuzati dar m-am dat jos sa verific prezoanele la roata si a sarit cheia din strangerea prezonului.
Raspunde

Valentin

Acum 4 ani

Oare cum se numeste personajul_
Raspunde

..

Acum 4 ani

Asta trebuia pensionat dupa cum arata. La batranete unii sar calu'.
Raspunde

gay

Acum 4 ani

eu mias fi ****** de batran cracanat ce este **** Comentariu moderat (limbaj licențios)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus