Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

PNL cere demisia ministrului Apărării. Nu l-a invitat pe Iohannis la Ziua Forțelor Aeriene

PNL cere demisia ministrului Apărării. Nu l-a invitat pe Iohannis la Ziua Forțelor Aeriene

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a cerut astăzi demiterea ministrului Apărării, Adrian Ţuţuianu, deoarecer nu l-a invitat pe preşedintele Klaus Iohannis la ceremonia militară organizată cu ocazia Zilei Forţelor Aeriene Române. ”Incredibil!!! Ministrul Apărării nu îl invită pe Preşedintele României, care este, conform art.92, alin1. din Constituţia României, comandantul forţelor armate, la ceremonia militară organizată pentru sărbătorirea Zilei Forţelor Aeriene Române. O mizerie politică marca PSD dar, mult mai grav decât atât, o încălcare gravă a ierarhiei militare şi a lanţului strategic de comandă. Armata a fost practic oprită de ministru să îşi invite comandantul. Ţuţuianu trebuie să fie demis de urgenţă. Altfel, ne putem aştepta la orice”, a scris Ludovic Orban, vineri, pe Facebook.

Ministrul Apărării susține însă că a fost vorba de o eroare în transmiterea invitaților și a dispus în regim de urgență transmiterea invitaților. "Ministerul Apărării Naţionale îşi cere scuze pentru erorile apărute în transmiterea invitaţiilor de participare la sărbătorirea Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene către Administraţia Prezidenţială şi autorităţile publice centrale. Ministrul apărării naţionale, Adrian Ţuţuianu, a dispus în regim de urgenţă luarea măsurilor necesare eliminării disfuncţionalităţilor de natură birocratică ce au condus la crearea acestei regretabile situaţii", a anunţat Ministerul Apărăii Naționale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

cer demisia lui iohanis la aniverasarea 100 de la marasti,marasesti si oituz nu a fost a fost palid la marasti(atit) dupa ce a povestit cu hortystii din secuiome orbane incepi sa vorbesti prostii ca botosheneanka de TURCAN
Raspunde

vecinul

Acum 5 ani

Ziua aviiatiei s-a suprapus peste Turneul comunal de golf ...
Raspunde

giyunter da la ooy

Acum 5 ani

O, ce greseala! Poate s-0 fi gandit ca dl. Johannis e prea ocupat cu lectiile de golf. Pt. ca se stie: sasii sunt mari amatori de sport si drumetii montane...
Raspunde

Vecina

Acum 5 ani

Da ca la noi la nimeni in lume pun pariu ca ministrul și-a chemat toate neamurile si vecinii sa al vaza
Raspunde

axel78

Acum 5 ani

sa terminam cu prostiile ... PNL sa se transfrome intru-un partid serios ... Ca de prea adorata cu ineptiile ei ne-am plictisit ... Chiar nu puteti sa veniti cu solutii nu doar cu magarii??
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

Ludovic, "caldura" mare, nu-i asa?...Hai bre, mânca-mi-ai, ia o cinzaca!
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 5 ani

Jos secerea, sus, sus de tot..."ciocanu"!...Of Doamne, e de-nțeles ,ce naiba doar e luni, ma gândeam la sageata!
Raspunde

vecinul

Acum 5 ani

Dupa cum ai si semnat, ti-e gandul numai la ciocan...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus