Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

În weekend, s-au băut peste 1500 de litri de bere artizanală la Sibiu

În weekend, s-au băut peste 1500 de litri de bere artizanală la Sibiu

În weekend-ul ce tocmai a trecut, nu mai puțin de 12.524 de vizitatori au trecut pragul Muzeului în aer liber Astra. Numărul a fost atât de mare și datorită evenimentului ce a avut loc între 4 și 6 august, BEER Craft@ Art, primul festival dedicat berii artizanale organizat vreodată în Transilvania. Potrivit organizatorilor, pe toată durata festivalului s-au consumat peste 1500 de litri de bere artizanală.

La eveniment au fost prezenți 11 artizani berari și doi producători de cidru artisanal. Aceștia au adus în Muzeu 28 de sortimente de bere artizanală la sticlă, 29 de sortimente de bere artizanală la draft, șapte sortimente de cidru la sticlă, două sortimente de cidru la draft.

bere muzeul astra festivalul de bere artizanala

Ca tipuri de bere, vizitatorii au avut de ales între șase feluri de lager, ‎șapte feluri de IPA, dar și între diverse arome cum sunt spre exemplu cele de ciocolată, ceai chinezesc, fructe, mirodenii și condimente meșteșugite. BEER Craft @ Art a avut și trei producători culinari: Coana Mare, Full (black angus) si D'ale gurii din Ardeal.

bere muzeul astra festivalul de bere artizanala (2) Atmosfera în cele trei zile de festiva a fost întreținută de artiști ca Maria Cojocariu, Fanfara saseaca (Original Fidelen Siebenburger Adjuvanten), BĂEȚII (DJ Vali Bărbulescu&co) și Mircea Vintilă. bere muzeul astra festivalul de bere artizanala (3)Foto: Muzeul Astra

Comentarii

5 comentarii

Ionut Vl

Acum 4 ani

Am fost si eu an weekend si mia placut per total dar se putea sa bage si niste berii pentru oameni normalii cum sunt bergembir sau heinecken ca sa nu ne ancurcam totii an aromele lor exotice. Ori cum foarte frumos
Raspunde

Anca

Acum 4 ani

Ionut, din pacate cele enumerate de tine nu sunt de fapt beri. Iar marea majoritate a producatorilor dadeau la degustat bere si erau si beri simple, fara combinatii cu fructe, deci sigur gaseai o bere pe placul tau.
Raspunde

Ion de la Sibiu

Acum 4 ani

Una puternica si amaruie nu vroiai? :))
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Ce-i bah Nielucu? Esti sangur acas' si n-ai cu cinci-o be'? Meri de-o "scurje" in baie, nazdravane!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus