Luni,
15.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Fotbalul se va juca pe nisip, la Sibiu. La prima ediție Beach Football Challenge

Fotbalul se va juca pe nisip, la Sibiu. La prima ediție Beach Football Challenge

Fotbalul este unul dintre cele mai îndrăgite şi practicate sporturi din România, iar Beach Football Challenge vine la Sibiu vara aceasta cu o propunere inedită de a schimba suprafaţa de joc din gazon în nisip, pentru un plus de adrenalină şi distracţie.

Beach Football Challenge va avea loc în perioada 18-20 august, în Parcarea Teatrului din Sibiu. Proiectul, aflat la prima ediţie, înscris pe Agenda Sportivă a oraşului Sibiului 2017 propune

-primul campionat de beach football organizat vreodată la Sibiu

-primul campionat de beach football organizat vreodată pe un teren de nisip amenajat de la zero

-primul campionat de beach football organizat într-o zonă centrală a oraşului, Piaţa Teatrului

24 de echipe sunt aşteptate să intre în competiţie, fiecare dintre ele cu o componenţă de 10 jucători amatori sau profesionişti cu vârsta peste 18 ani.

Afis-Football-challange-1

Cum se va desfăşura competiţia

Concursul este organizat în stil campionat, câştigătorii avansând în optimi, semifinală şi finală. Zona de desfășurare va fi delimitată şi amenajată cu nisip, fiind amplasate porți conform regulilor de organizare a acestui sport, iar lângă zona de joc va fi montată o tribună pentru a asigura o bună vizionare a acțiunii din partea spectatorilor prezenți la eveniment. Nu vor lipsi, bineînţeles, muzica bună şi entertainment-ul.

„Beach Football Challenge este primul campionat de beach football desfăşurat în Sibiu, în cadrul căruia ne-am propus să atragem un număr mare de participanţi care au ocazia să practice acest sport într-un cadru inedit. Este un proiect nou care cu siguranţă va atrage mulţi iubitori ai sportului-rege. Informaţiile despre înscriere şi regulament se regăsesc pe site sau la Complexul Sportiv „Luceafărul” din Sibiu, persoana de contact fiind Tibi Lalu (0722551073), căruia îi mulţumim pentru implicare”, a declarat Adrian Bibu, iniţatorul proiectului.

Start înscrieri!

Săptămâna trecută s-a dat startul înscrierilor online pe site-ul www.acceptaprovocarea.com la rubrica dedicată evenimentului. Până pe data de 15 august 2017, pasionaţii fotbalului sunt aşteptaţi să se organizeze în echipe şi să intre în competiţie.

Sursa foto principală

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus