Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
18°C

Surprize pentru copii și mini-parc de distracții la „Sibiul de Odinioară” în Pădurea Dumbrava

Surprize pentru copii și mini-parc de distracții la „Sibiul de Odinioară” în Pădurea Dumbrava

Ediția a IV-a a evenimentului „Sibiul de Odinioară” nu înseamnă numai concerte de top. Părinții trebuie să își aducă neapărat copiii în 19-20 august în Pădurea Dumbrava – Camping, pentru că organizatorii au pregătit multe surprize și pentru cei mici.

Pe lângă concertele de sâmbătă, 19 august, cu Wild Child, Onenightstand, Talisman, Antract și Timpuri Noi, și cele din 20 august cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu, în Pădurea Dumbrava se întâmplă și multe alte lucruri frumoase. Cei mici sunt așteptați aici cu multe surprize și zone de distracție dedicate lor.

Festivalul Sibiul de Odinioară acordă în continuare o mare atenție celor mici. În premieră în acest an, un mini-parc de distracții cu multe surprize va fi amenajat pe o suprafață generoasă chiar în arealul locației din Pădurea Dumbrava – Camping. Tobogane, saltele de baby-jumping, piscine cu bile uriașe și multe alte instalații de distracție sunt la dispoziția copiilor la ”Sibiul de Odinioară’’.

copii 1

Jocurile de altădată și ateliere distractive în zona FUN

În Pădurea Dumbrava – Camping copiii se pot distra și în cadrul atelierelor de creativitate. Vorbim de activități distractive și concursuri sportive coordonate de cei de la Serious Fun, așa că nu aveți niciun motiv să îi lăsați acasă pe cei mici.

În cadrul atelierelor de creativitate copiii vor putea să își pună la încercare imaginația și creativitatea și să confecționeze emoticoane, personaje din povesti din hârtie. Cei mai iscusiți maeștri pot încerca tehnica quilling sau fimo. Cei mai răbdători copiii își pot încerca creativitatea la tablourile cu semințe.

În zona FUN, ne distram, ne întrecem în competiții distractive, atât copiii cât și părinții și bunicii sunt puși în situații amuzante! Bunicii curăță ceapa, tăticii cară cartofii cu roaba, iar mămicile își vor arăta talentul de bune gospodine la spălat tricouri cu săpun de casă. Copiii vor descoperi jocurile copilăriei confecționând tuburi cu cornete, vor deveni vânători la “rațele și vânătorii” și se vor distra la jocurile cu apă. Restul de jocuri și surprize le descoperiți chiar la fața locului în 19 și 20 august.

copii 3

Concerte de top cu artiști de excepție

„Sibiul de Odinioară”, aduce și în acest an pe scenă o parte a generației de aur a muzicii românești. Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care de-a lungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Astfel sâmbătă îi avem pe scenă în recital pe cei de la Talisman, Timpuri Noi și Antract, iar în deschidere vor concerta două trupe locale de mare perspectivă, Wild Child și Onenightstand.

Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în premieră în întregime muzicii folk. Astfel iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de recitaluri cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru și Victor Socaciu. Cei patru mari artiști vor aduce în fața publicului piesele ce i-au făcut celebrii de-a lungul timpului și promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi în locație pe 20 august. Intrarea la eveniment este liberă!

Gastronomie locală, bere rece și spriț de vară

Zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiționalele grătare cu mâncare tip grill, dar și alte mâncăruri specifice Sibiului de Odinioară. Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, sucuri răcoritoare, dar și cu vinuri de casă și delicioase șprițuri de vară ce vor fi preparate într-un bar special amenajat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

contribuabil de rand

Acum 6 ani

Intrarea este libera. Platesc eu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus