Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Premierul Tudose către ministrul transporturilor: Nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți

Premierul Tudose către ministrul transporturilor: Nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc să dea explicaţii legat de situaţia de la TAROM, susţinând că la o pierdere de 104 milioane de lei, în şase luni, ministrul ar fi trebuit să facă urgent o analiză.

”Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-aţi prelungit cu patru luni mandatul celui de la TAROM şi mi-aţi spus că vă asumaţi şi că aveţi încredere în el. Înţeleg că aveţi încredere în el (n.r. directorul companiei TAROM) şi vă asumaţi ce e acolo? 104 milioane pierdere pe 6 luni?”, l-a întrebat premierul Mihai Tudose pe Răzvan Cuc.
Ministrul Transporturilor a încercat să ofere explicaţii: ”La TAROM sunt pierderile pe care le-aţi amintit, dar la TAROM au operat cu două aeronave în minus şi în urma unei decizii comerciale anumite rute comerciale au fost anulate şi acum se reiau. Au avut şi probleme tehnice şi au redus numărul de aeronave, s-a lansat procedura de achiziţie pentru trei aeronave de lung curier pentru a preîntâmpina pierderile. Vor urma şi evaluări ale personalului şi disponibilizările care se impun”, a spus Cuc, citat de Mediafax.

Explicaţia nu l-a mulţumit însă deloc pe Tudose, care a anunţat că va urma o discuţie personală pe subiect.

”Daţi-mi voie să nu vă cred. Nu mai am pic de încredere. După ce avem pierdere, după ce luăm avioane, ultimul punct este să facem analiza? Păi era primul punct. Vom avea o discuţie şi personală. Că el (directorul TAROM) şi-a luat leafa în fiecare lună şi noi toţi plătim 104 milioane piederea de la TAROM”, a declarat premierul.
Schimbul de replici s-a axat şi pe situaţia autostrăzilor

Schimb de replici la începutul şedinţei de Guvern de vineri, după ce premierul Mihai Tudose i-a reproşat ministrului Transporturilor că oamenii pe care i-a trimis să verifice lucrările pe diferite tronsoane de autostrăzi nu s-au deplasat în teren.

Ştiţi că cei desemnaţi în urmă cu două luni să meargă pe diverse tronsoane de autostrăzi nu a fost niciunul?! Dumneavoastră aţi fost, dar nu pe toate...”, a spus premierul Mihai Tudose.

”Voi analiza situaţia. Eu am fost. Am discutat cu cei de la CNAIR şi m-au asigurat ca a fost câte un reprezentant”, a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, Răzvan Cuc.
Imediat a venit răspunsul premierului: ”V-a informat prost. Am verificat acolo, dar nu a fost nimeni nicăieri niciodată. Înţeleg că e cald....”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

HOP

Acum 5 ani

toti nrispravitii conduc tara asta ,fac,desfac autostrazii,cresc salariile de -ti vine sa crezi ca aici se tiparesc dolarii,va trebui sa ne imbracam GROS ca vin vremuri geroase peste noi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, poate a venit vremea sa mai scumpiți si voi Cico-ul oferit spre vânzare pe aeroporturi, pentru a le rentabiliza, ce spuneti?...
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

cico pe aeroport nu e in sibiu/da apa plata 500ml costa 7 lei/1,5 eur AEROPORT SIBIU
Raspunde

...

Acum 5 ani

ce stil psd-ist imputit de ratoiala in presa are tudose. poate ca asta e nivelul lui de educatie....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus