Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

PSD Sibiu. Cătălin Stanciu este preşedinte interimar la municipiu,  după ce Suditu și-a înaintat demisia

PSD Sibiu. Cătălin Stanciu este preşedinte interimar la municipiu,  după ce Suditu și-a înaintat demisia

Cătălin Stanciu,  liderul de grup al consilierilor judeţeni PSD, a fost validat în funcția de președinte interimar al organizației municipale a PSD Sibiu, după ce Gheorghe Suditu și-a înaintat ieri demisia. Fostul președinte la municipiu a fost ales, tot ieri, membru al Consiliului de Administrație al SC Urbana SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Sibiu. Social-democratul a primit sprijinul consilierilor FDGR și PSD și a obținut postul cu 18 voturi ”pentru” și patru împotrivă.

"Biroul Permanent Interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu întrunit în data de 31 august 2017 a luat act de demisia înaintată de domnul Gheorghe Suditu din funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu şi a propus numirea unui preşedinte interimar al Organizaţiei, în persoana domnului Cătălin Stanciu", se arată într-un comunicat de presă.

Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, întrunit în aceeaşi zi, a validat numirea domnului Cătălin Stanciu în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale a PSD Sibiu, începând cu data de 31 august 2017.

Cătălin Dorian Nicolae Stanciu are 38 de ani şi este membru PSD Sibiu din anul 2004. La ora actuală se află la cel de-al doilea mandat de consilier judeţean şi este liderul de grup al consilierilor Judeţeni PSD. Este căsătorit şi are un copil.

Citește și Gheorghe Suditu, demis după 21 de ani

Citește și Suditu, repus în funcția de președinte de Tribunalul București. Codrin Ștefănescu: ”Am exclus doi premieri, nu ne împiedicăm de Suditu”

Citește și Suditu, votat de FDGR și PSD pentru C. A. al SC Urbana SA

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

PSD 4 life

Acum 5 ani

Mult succes, domnule presedinte! Sibienii va sustin neconditionat trup si suflet! Va dorim putere de munca in implementarea programului de guvernare, in ridicarea nivelului de trai si in sanctionarea multinationalelor care fura din buzunarele noastre! Va rugam sa dati strainii si ungurii afara din tara noastra!
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

nu te mai droga!
Raspunde

fritz

Acum 5 ani

De ce nu l-atz pus ma pe tata lu managemantu calitatii totale? Nea coastica-Dumnezeu, cunoscut in tot giudetzu. Combate tare, are clantza! Mai face el cate-un dezacord, dar are un discurs mobilizator, revolutionar. Asta ar fi viitoru vostru, dupa ce o dus universitatea pe culmi de bunastare si progres.
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 5 ani

Asa june si cu fruncea asa lata? Viitorul zdrandane ghine!
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, adica vreți sa spuneti ca Sudi(s)tu le-o trase sasalailor, la doar o zi dupa ce acestia-i acordara increderea, investindu-l ca "membru" in C.A. la Urbana, nemaiavând putere de persuasiune?....Mai sa fie, cat de fraieri sunt unii...
Raspunde

margelatul pesedist

Acum 5 ani

dar de ce nu l-ati pus pe dl prefect radu lucian? om integru, fara pata pe cv ul lui, un bun inspector de munca, tinea doar cu adevarul, nu lua spagi, era ideal pentru fruncea partidului.... sau l-ati aruncat si pe el ca pe o masea stricata, doar pentru ca o viata intreaga a fost omul de casa al lui cindrea si raspundea de protocoalele partidului impreuna cu alde furtuna? sau doar pentru ca tot cu nenea furtuna facea anti-campanie lui arcas pe la medias? greu de inteles si politica asta.....
Raspunde

Cristi

Acum 5 ani

Un papagal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus