Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Șovăială: “Sper ca ne-am întors la muncă, nu de decor”

Șovăială: “Sper ca ne-am întors la muncă, nu de decor”

Deputatul PNL de Sibiu Constantin Șovăială  a declarat astăzi, odată cu începutul sesiunii, că speră că parlamentul a revenit la muncă și nu ca decor. “Eu sper că ne-am întors la muncă, nu de decor. Sper ca majoritatea parlamentară nu o să aibă rolul de a valida demersurile cel puțin discutabile ale «puterii». Sper că vom avea dezbateri parlamentare și că aleșii majorității nu se vor lăsa  pradă intereselor  de partid și că nu vor acționa, din nou, precum o mașinărie de vot”, a spus Șovăială.

Deputatul de Sibiu a readus în discuție Codul Administrativ, una dintre propunerile sale din campania electorală. “PSD a acceptat la rândul său necesitatea unui astfel de cod care să cuprindă legile care reglementează activitățile din administrație sau în legătură cu administrația. Din păcate, deși domnul Liviu Dragnea a spus în luna mai că proiectul Codului Administrativ este gata, încă nu a ajuns la Parlament pentru dezbatere”, a mai spus Șovăială.

Noua sesiune parlamentară  trebuie să cuprindă pe agenda dezbaterilor, pe lângă Codul Administrativ, deja celebrul pachet de legi privind Justiția, dar și proiectul referitor la noua Lege a pensiilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus