Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

A furat 150 de euro, un dolar și un mobil. Hoțul a fost urmărit și prins de proprietarul imobilului împreună cu un martor

A furat 150 de euro, un dolar și un mobil. Hoțul a fost urmărit și prins de proprietarul imobilului împreună cu un martor

Un bărbat de 30 de ani a intrat într-un imobil de pe strada N. Titulescu de unde a furat suma de 150 de euro, 1 dolar american și un telefon mobil.  Proprietarul imobilului, împreună cu un martor l-au urmărit și l-au prins la intersecția străzilor Negoiu cu Ștefan cel Mare, de unde a fost preluat de un echipaj al jandarmeriei.

Ieri, 8 septembrie, în jurul orei 17,30, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a pătruns într-un imobil ale cărui căi de acces erau neasigurate de pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Sibiu, de unde a sustras suma de 150 de euro, 1 dolar american și un telefon mobil.

Proprietarul imobilului împreună cu un martor au urmărit bărbatul în cauză și l-au prins la intersecția străzilor Negoiu cu Ștefan cel Mare, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Primul echipaj de intervenție sosit la fața locului a fost cel al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu care a identificat persoana în cauză și a condus-o la sediul Poliției Municipiului Sibiu.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Mureș, față de care a fost luată măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 9 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere depunere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Dupa poza pare a fi un popa.Asta explica si milostenia pagubitilor care,in loc sa-l bata pina se caca pe el,l-au predat Organului.
Raspunde

Cl. anul politic

Acum 6 ani

De ce nu-i arătați poza ? Sau are pălărie de gabor și nu are loc ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus