Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

CNAIR: Autostrada Sibiu-Pitești este prioritatea absolută a Companiei

CNAIR: Autostrada Sibiu-Pitești este prioritatea absolută a Companiei

Prioritatea absolută a Companiei este în acest moment Autostrada Sibiu-Pitești, parte importantă a Coridorului IV Pan-European, transmit reprezentanții CNAIR.

"În acest context au fost scoase la licitație anul acesta contractele pentru proiectarea și execuția loturilor 1 și 5 ale acestui proiect de o importanță majoră pentru economia României. Până la sfârșitul anului, CNAIR SA intenționează să scoată la licitație și documentațiile pentru proiectarea și execuția loturilor 2, 3 si 4 ale acestei autostrăzi, după ce, împreună cu Institutul Geologic Român, va pune la punct documentația premergatoare", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Anunțul CNAIR vine după ce ieri premierul Tudose a promis că autostrada Sibiu-Pitești va fi gata până la finalul mandatului, în cadrul unei întâlniri avute cu reprezentanții companiei Ford. Premierul a spus că autostrada Piteşti-Sibiu şi legătura între Piteşti şi Craiova sunt priorităţi ale Guvernului, urmând să fie finalizate până la sfârşitul mandatului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

Nu mai cumparati benzina de la ungurii antiromani de la MOL!
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Cu siguranta autostrada Sibiu-Pitesti va fi gata pana la sfarsitul mandatului lui tudoze din moment ce loturile 1 si 5 care sunt cele mai usor de facut au termen de 1 an pt. proiectare si 4 ani pt. executie , iar loturile 2,3 si 4 , cele mai grele nici macar n-au fost scoase la licitatie.Dar poate n-am fost eu pe faza si s-a marit mandatul lui tudoze la 10 ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus