Luni,
18.01.2021
Parțial Noros
Acum
-5°C

Polițiștii sibieni, alături de copiii dintr-o tabără socială

Polițiștii sibieni, alături de copiii dintr-o tabără socială

Pe final de vacanță, în săptămâna 4 – 8 septembrie, polițiștii structurilor de rutieră și prevenire și-au dat întâlnire cu copiii Taberei sociale ”Povești pentru suflet” din Păltiniș.

Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii sibieni au împărtășit sfaturi eficiente de prevenire a implicării copiilor în fapte cu caracter antisocial și de prevenire a victimizării lor prin accidente rutiere.

politisti prevenire copii (1)

Copiii taberei sociale și-au însușit regulile de circulație, recomandările de petrecere a timpului în siguranță, la școală, acasă sau la joacă, și au înțeles că orice activitate periculoasă la care participă poate avea consecințe nedorite asupra lor și a celor din jur.

De asemenea, copiii au fost instruiți cu privire la utilizarea apelului unic pentru situații de urgență 112 pentru a conștientiza faptul că apelarea acestui număr nu reprezintă un joc, ci determină siguranța persoanelor care chiar au nevoie de intervenția poliției, ambulanței sau pompierilor.

politisti prevenire copii (3)

Tabăra ”Povești pentru suflet” a fost inițiată de Arhiepiscopia Sibiului în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu, Direcția Județeană de Tineret și Sport Sibiu, Biblioteca Astra și Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus